Εσπανιόλ όπως... ΑΕΚ: Οι παίκτες της βγήκαν στο γήπεδο με 11 σκυλάκια που χρειάζονται νέο σπίτι (VIDEO)

Εσπανιόλ όπως... ΑΕΚ: Οι παίκτες της βγήκαν στο γήπεδο με 11 σκυλάκια που χρειάζονται νέο σπίτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο καταλανικός σύλλογος έγινε viral αυτό το Σαββατοκύριακο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της Εσπανιόλ συνοδεύονταν στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τη Βαγιαδολίδ από 11 γούνινους φίλους που χρειάζονται νέο σπίτι.

Ο καταλανικός σύλλογος έγινε viral αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους (παρά τη νίκη με 2-0 επί της Βαγιαδολίδ που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Segunda). Οι παίκτες της Εσπανιόλ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μια διαφορετική μασκότ πριν από την αναμέτρηση της La Liga 2 με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ το Σάββατο m(14/10). Αντί να παραταχθούν δίπλα σε παιδιά, εμφανίστηκαν με 11 σκυλάκια και φωτογραφήθηκαν με τους γούνινους φίλους τους πριν από τον αγώνα.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δύο κορυφαίων κατηγοριών της Ισπανίας που παίκτες βγαίνουν στο γήπεδο με σκυλάκια και η χειρονομία επικροτήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο. Φυσικά στόχος του καταλανικού συλλόγου είναι να βρει ένα σπίτι για τους τετράποδους φίλους του, κάνοντας και σχετική ανάρτηση στο twitter στην οποία παρέθεσε και περισσότερες πληροφορίες για τα άτομα που ήθελαν να υιοθετήσουν ένα από τα ζώα.

Τον Οκτώβριο του 2021, η ΑΕΚ είχε προβεί σε μια αντίστοιχη κίνηση.

Οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΟΑΚΑ τότε πριν το ματς με τον Ατρόμητο με σκυλάκια υιοθεσίας στο πλαίσιο δράσης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την προώθηση υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.


 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X