Ο Νικολάου έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ο μοναχικός αγώνας της ΑΕΚ συνεχίζεται - Ενισχύστε την προσπάθεια διοίκησης και παικτών με διαρκείας»

Ο Νικολάου έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ο μοναχικός αγώνας της ΑΕΚ συνεχίζεται - Ενισχύστε την προσπάθεια διοίκησης και παικτών με διαρκείας»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τη διαιτησία και όχι μόνο

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση έκανε στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου. Σε αυτή αναφέρει πως παρά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην ομάδα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα της Βάσως Τσαρούχα, δεν επιτρέπεται να κατατεθεί αίτημα εξαίρεσής της από τους αγώνες της «Ένωσης».

«Ο μοναχικός, ολομέτωπος, αγώνας της ΚΑΕ συνεχίζεται… Και ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ δεν κάνει πίσω έναντι οιουδήποτε τιμήματος», επισημαίνει.

Παράλληλα τονίζει ότι έχουν απομείνει περίπου 700 από τα συνολικά 1.800 διαρκείας που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας στο BCL καλώντας τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα, τόσο αύριο απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ, όσο και στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

…Αφού ολοκληρώσαμε τις διαβουλεύσεις και τη δουλειά μας, κι αφού κάπως πέρασαν τα νεύρα… Και να ήταν μόνο το ΣΕΦ;

Κάποιες επισημάνσεις μετά την αξιολόγηση μηνυμάτων των αγωνιούντων συνοπαδών μας…
-Περί εξαιρέσεων διαιτητών:

Ο κανονισμός είναι σαφής. Δεν επιτρέπεται αίτημα εξαίρεσης. Για να τελειώνουμε μ’ αυτό.

-Περί αντιδράσεως της ΚΑΕ: Τι άλλο να γίνει; Ο μοναχικός, ολομέτωπος, αγώνας της ΚΑΕ συνεχίζεται. Στα πεδία, που της επιτρέπεται. Και παραμένει «εν εξελίξει». Αυτή η ιστορία έχει όμως κόστος! Και ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ δεν κάνει πίσω έναντι οιουδήποτε τιμήματος.

-Περί τοξικότητος και ανισότητος του Πρωταθλήματος: Τα υπονοήσαμε σε ανάρτησή μας (από) το πρωί… Κάποιοι γέλασαν. Θα τους κόπηκε λίγο το γέλιο. Γυρίζει; Ψιλογυρίζει… Ειδικά, με 8.000-9.000 Ενωσίτες «Στέντορες» σταθερά στο Olympic Hall! Για να γυρίσει τελείως, απαιτείται η ευρωπαϊκή επανένωση και το τέλος των εγγυημένων συμβολαίων/θέσεων, που ρημάζει τα εθνοπρωταθλήματα.

-Περί «Διαρκείας»: Άλλα περίπου 700 (τον αριθμό) έχουν απομείνει για την Ευρώπη. Σπεύστε να προμηθευτείτε.

-Περί απουσιών: Η ΑΕΚ είχε 3-4 απόντες στο ΣΕΦ, ο ένας, τραυματίας, έμεινε εκτός τελευταία στιγμή, αλλά δεν το κάναμε και θέμα. Για μας, όλοι οι αθλητές μας είναι «γκανιάν» για το ρόστερ.

Και έχουν μόνο μία προπόνηση για να προετοιμαστούν και για να πάρουν ανάσες ταυτόχρονα, εν όψει Λούντβιγκσμπουργκ.

Eν κατακλείδι, μπαίνουμε στο www.aekbc.gr και αγοράζουμε ΤΩΡΑ ή «Διαρκείας» για όλες τις διοργανώσεις, ή «Διαρκείας» πακέτο μόνο για τα 3 ματς του BCL. Για την Ευρώπη ισχύουν μόνο Διαρκείας. Όλοι (ή περίπου όλοι) γήπεδο. Για να δώσει ο κόσμος τις απαιτούμενες ανάσες στους αθλητές μας μετά την υπερπροσπάθεια του ΣΕΦ, και ξεκινήσουμε με το δεξί στην πιο απαιτητική εντός έδρας πρεμιέρα της 8ετίας. Τα δύσκολα είναι μπροστά.

Η θερινή οικονομική/μεταγραφική υπέρβαση δεν αναιρεί το βασικό στόχο της Διοίκησης περί αυτοεξυγίανσης. Με τον κόσμο παρόντα μόνο αλλάζουν άρδην τα δεδομένα. Προσώρας, υπομονή (όπως δηλώνει και ο Κόουτς) για να κτισθεί το ρόστερ της νεοΒασίλισσας, και ταπεινότητα…

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ & ΠΙΣΤΟΙ, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X