Ελλάδα - Ολλανδία: Τα σχέδια του Κούμαν για την αναμέτρηση με την Ελλάδα

Ελλάδα - Ολλανδία: Τα σχέδια του Κούμαν για την αναμέτρηση με την Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Οι Οράνιε ταξιδεύουν στην Αθήνα για έναν πραγματικό τελικό με την Εθνική. Το πλάνο του Ρόναλντ Κούμαν για το ματς - "τελικό".

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι στην OPAP Arena το βράδυ της Δευτέρας (16/10, 21:45, ALPHA, LIVE SPORT24) μπορεί να χαρακτηριστεί “τελικός”. Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ολλανδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Κρίσιμο το ματς είναι και για τους οράνιε. Οι Ολλανδοί βρίσκονται στην 3η θέση στο -3 από την Ελλάδα και θέλουν έστω την ισοπαλία στην Αθήνα, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν Ιρλανδία (18/11, 20:45) και Γιβραλτάρ (21/11, 20:45) στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχουν και την ισοβαθμία απένατι στην Εθνική.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει αναγνωρίσει την κρισιμότητα του αγώνα. “Εάν νικήσουμε θα έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα. Πρέπει να μείνουμε μαζί ως ομάδα, να είμαστε έξυπνοι και να βρούμε την ηρεμία στο μυαλό, ώστε να έχουμε την κατοχή της μπάλας” ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Το πλάνο της Ολλανδίας κόντρα στην Ελλάδα

Ένα από τα βασικά ερωτήματα για τον Κούμαν είναι στο κέντρο της επίθεσης. Ο Βουτ Βέχορστ αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με την Γαλλία και ήταν αμφίβολος. Ωστόσο, προπονήθηκε, μπήκε στο αεροπλάνο για την Αθήνα και μένει να φανεί εάν θα παίξει βασικός ή θα βοηθήσει από τον πάγκο. Εάν δεν είναι 100% έτοιμος, τότε ο Ντόνιελ Μάλεν θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ο Μπαρτ Φερμπρούχεν θα είναι κάτω από την εστία. Στην άμυνα, μένει να φανεί εάν ο Κούμαν θα παίξει με τετράδα ή τριάδα. Ο Φαν Ντάικ με τον Άκε έχουν τσεκαρισμένη τη θέση τους, με τον Χετρούιντα είτε να τοποθετείται στο δεξί άκρο, είτε στο κέντρο της άμυνας. Στην τελευταία περίπτωση, ο Χάρτμαν, ο οποίος σκόραρε απέναντι στη Γαλλία, θα είναι αριστερά εκτός απροόπτου.

Στον άξονα ο Τζόι Φέρμαν φαίνεται πως θα εκκινήσει βασικός, με τον Ρέιντερς δίπλα του ή πιο μπροστά ως 10άρι. Πολλά θα εξαρτηθούν για τον τρόπο παράταξης των οράνιε. Δηλαδή, σε 4-2-3-1 ο Μάρτιν ντε Ρον θα είναι στον άξονα με τον Φέρμαν, όπως συνέβη κόντρα στη Γαλλία. Σε περίπτωση σχηματισμού 3-4-2-1 οι Ρέιντερς (ή Ντε Ρον) – Φέρμαν θα είναι το δίδυμο στο κέντρο, με Ντάμφρις και Χάρτμαν στα “φτερά”.

Στην επιθετική γραμμή, τον Μάλεν ή τον Βέχορστ αναμένεται να πλαισιώσει ο Τσάβι Σίμονς, με τον Στίβεν Μπέρχβαϊν. Ανάλογα τον σχηματισμό, ενδέχεται να παίξει ως εξτρέμ και ο Ντένζελ Ντάμφρις, κάτι που συνέβη και στο ματς με τη Γαλλία. Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του Ρόναλντ Κούμαν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X