Απίστευτο και όμως... Ολυμπιακό: Η Τσαρούχα έχει σφυρίξει τα 3 από τα 4 ματς των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα!

Απίστευτο και όμως... Ολυμπιακό: Η Τσαρούχα έχει σφυρίξει τα 3 από τα 4 ματς των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Απίθανο κι όμως... ΕΟΚ: Η Βάσω Τσαρούχα έχει ήδη σφυρίξει τον Ολυμπιακό στα 3 από τα 4 παιχνίδια των "ερυθρόλευκων" στην Ελλάδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι όμως η ΕΟΚ/ΚΕΔ το κατάφερε κι αυτό. Η… νέα τάξη πραγμάτων που θα έφερνε την κάθαρση στο ελληνικό μπάσκετ λογικά βασίζεται σε μια και μόνο διαιτήτρια. Την Βάσω Τσαρούχα. Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί η επιμονή των ιθυνόντων να ορίζουν την Ελληνίδα ρέφερι στα ματς της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Και για το λόγου το αληθές, η Τσαρούχα στα πρώτα 4 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα έχει ήδη σφυρίξει τα 3, με το τελευταίο κόντρα στην ΑΕΚ να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αναγκάζοντας την Ένωση να προβεί σε “σκληρή ” ανακοίνωση και τον Παναθηναϊκό να σχολιάσει τα… περίεργα σφυρίγματα της Ελληνίδας ρέφερι.

Η αρχή έγινε στον ημιτελικό του Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ κόντρα στο Περιστέρι, με τη Τσαρούχα να δίνει το “παρών” φυσικά και στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η συνέχεια είχε… day off για την Τσαρούχα, που δεν σφύριξε τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη, με την Ελληνίδα διαιτήτρια να έχει ανοιχτή κόντρα με τους “κιτρινόμαυρους”. Η τρίτη όμως… συμμετοχή γράφτηκε με την έτερη ομάδα με τα ίδια χρώματα, την ΑΕΚ, με την Τσαρούχα να φτάνει τις 3 παρουσίες σε παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος στην Ελλάδα, ξεπερνώντας και τον Σακίελ ΜακΚίσικ, που μετράει 2 συμμετοχές.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X