«Η Βόλφσμπουργκ ρώτησε την ΑΕΚ για την τιμή του Λιβάι Γκαρσία» (ΦΩΤΟ)

«Η Βόλφσμπουργκ ρώτησε την ΑΕΚ για την τιμή του Λιβάι Γκαρσία» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρεται για τον Λιβάι Γκαρσία η Βόλφσμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα της Βόλφσμπουργκ επαναφέρουν για τον Λιβάι Γκαρσία οι Γερμανοί!

Το καλοκαίρι η Λανς έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει την ΑΕΚ να πει το πολυπόθητο «ναι» για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο άσος από το Τρίνιτταντ όχι μόνο έμεινε στην Ένωση, αλλά υπέγραψε και νέο συμβόλαιο έως το 2028 με τους «κιτρινόμαυρους» που προχώρησαν και σε διπλασιασμό των αποδοχών του.

Το όνομα του Λιβάι, όμως, παραμένει hot στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά για έναν παίκτη με τα προσόντα του και ειδικά μετά την εμφάνισή του στο Μπράιτον, όπου ναι μεν δεν σκόραρε, αλλά στο transfermarkt η αξία του από τα επτά εκατομμύρια ευρώ εκτινάχθηκε στα 12 με βάση τα όσα έδωσε αγωνιστικά στην Ένωση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με tweet στη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ ρώτησε για τον παίκτη. Οι «λύκοι», άλλωστε, είχαν δώσει το «παρών» στο ματς της Λεωφόρου στις 25 Σεπτέμβρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-2), όπου ο Λιβάι έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Και δεν ήταν μόνο αυτοί σε ρεπορτάζ εκείνων των ημερών επισημαινόταν πως στις εξέδρες υπήρχαν «κατάσκοποι» και των Τορίνο, Σοσιεδάδ.

Βάσει, λοιπόν, γερμανικού tweet «η Βόλφσμπουργκ έχει ήδη ρωτήσει διακριτικά την ΑΕΚ πόσο θα κόστιζε ο Λιβάι Γκαρσία» με την υποσημείωση, μάλιστα, πως οι Γερμανοί θεωρούν πως ο παίκτης μπορεί να αποδώσει εξίσου καλά τόσο ως εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ.

«Η Βόλφσμπουργκ ρώτησε την ΑΕΚ για την τιμή του Λιβάι Γκαρσία» (ΦΩΤΟ)

Να σημειωθεί δε πως η Βόλφσμπουργκ δεν είναι πρώτη φορά που γράφεται για τον Λιβάι. Το καλοκαίρι του 2021 είχε προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ,  ωστόσο η απάντηση που πήρε από την Ένωση ήταν αρνητική. Τότε, μάλιστα, η εν λόγω πρόταση θεωρούνταν εξαιρετική.

Από τότε, όμως, έχουν αλλάξει πολλά. Ο Λιβάι έχει αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Η ΑΕΚ ζητεί ένα ποσό άνω των 25 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα κάνει τη διαφορά, όταν είναι στη βασική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X