Το επικό VIDEO του BCL για την 8η σεζόν του - Η ΑΕΚ πάντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Το επικό VIDEO του BCL για την 8η σεζόν του - Η ΑΕΚ πάντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο!
Photo Credits: INTIME

Το βίντεο του BCL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα εντυπωσιακό teaser βίντεο, το Basketball Champions League ετοιμάζεται για την 8η σεζόν του.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο.

Η ιδέα του βίντεο στηρίζεται στον αριθμό 8 και σε πλάγια μορφή μετατρέπεται στο σύμβολο του απείρου. Το βίντεο ξεκινά με μια σύντομη  ανασκόπηση της ιστορίας του BCL και των πρώτων 7 σεζόν, και στη συνέχεια το σπικάζ  ντύνει τα πλάνα βασικού σταρ του τρέιλερ, του Levi Randolph του Hapoel Jerusalem.

«Σε έναν κόσμο όπου τα όριακαι η τάξη πραγμάτων αμφισβητούνται, εμείς θέτουμε έναν νέο ορίζοντα. Είμαστε οι ονειροπόλοι, οι πιστοί. Από κάθε γωνιά της Ευρώπης, μαζί με την επόμενη γενιά των παικτών, τροφοδοτούμαστε από την πεποίθηση ότι τα πάντα είναι εφικτό να γίνουν και μαζευτήκαμε  να ανταγωνιστούμε. Κάθε σουτ, κάθε ριμπάουντ, κάθε τάπα ανοίγει το δρόμο προς το πεπρωμένο μας. Αλλά η συγκίνηση της νίκης δεν λέει όλη την ιστορία. Αγαπάμε το ταξίδι. Το ταξίδι στο άπειρο. The Basketball Champions League Season 8. Βήμα στο άπειρο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Δείτε το VIDEO εδώ:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X