Αποθέωση για τον Αλμέιδα από τον αρχηγό της Τσίβας: «Ήταν σαν πατέρας μας»

Αποθέωση για τον Αλμέιδα από τον αρχηγό της Τσίβας: «Ήταν σαν πατέρας μας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο αρχηγός της Τσίβας για τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην μπακ και αρχηγός της Τσίβας, Έντουιν Ερνάντες για την αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα το 2018 από την ομάδα.

Ο 37χρονος μπακ που με τον «Pelado» στην τεχνική ηγεσία της Τσίβας πήρε πέντε τίτλους, έστρεψε τα βέλη του στον Χοσέ Λουίς Ιγκέρα που τότε ήταν γενικός διευθυντής της ομάδας και επί της παρούσης είναι πρόεδρος στην Ατλέτικο Μορέλια.

Ο Ερνάντες, λοιπόν, υποστήριξε πως οι παίκτες ήταν ενωμένοι με τον Ματίας Αλμέιδα, όμως η κακή σχέση του «Pelado» με τον Ιγκέρα προκάλεσε τον χωρισμό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τότε δεν έφυγε μόνο ο Ματίας, αλλά και οι αρχηγοί της ομάδας, τι σύμπτωση».

Εν συνεχεία ο Ερνάντες επισήμανε πως «ο Αλμέιδα νοιαζόταν πολύ για την ανθρώπινη πλευρά των παικτών. Αν είχαν προσωπικά προβλήματα, το πώς ένιωθαν για τον εαυτό τους και αυτό δημιούργησε έναν ισχυρό δεσμό παικτών-Αλμέιδα, αλλά η φιλοδοξία του Ιγκέρα τα κατέστρεψε όλα, πάνω κάτω ήταν σαν να ήταν πατέρας».

«Δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από έναν μάνατζερ, ας αφοσιωθεί σε αυτό. Ο προπονητής και οι παίκτες πρέπει να λάβουν τα εύσημα», επισήμανε ακόμη για τον Ιγκέρα.

Να σημειωθεί πως οι αρχηγοί της Τσίβας το 2018 , οι Ερνάντες, Ροντόλφο Πισάρο, Κάρλος Σαλτσίδο, Περέιρα και Κότα έφυγαν σχεδόν αμέσως μετά την αποχώρηση του Αλμέιδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X