Τραγικό λάθος έκανε διαιτητής στη Γ΄ Εθνική - Έβαλε λάθος σκορ στο φύλλο αγώνα

Τραγικό λάθος έκανε διαιτητής στη Γ΄ Εθνική - Έβαλε λάθος σκορ στο φύλλο αγώνα
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής του αγώνα, ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Αστέρα Πετρίτη έκανε λάθος και σημείωσε στο φύλλο αγώνα ότι το ματς έληξε 0-0, αντί για 0-1 υπέρ του Αστέρα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγελαφικό λάθος έκανε ο διαιτητής στην αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Αστέρα Πετρίτη της Γ’ Εθνικής, καθώς έγραψε στο φύλλο αγώνα άλλο αποτέλεσμα από αυτό που ήρθε.

Οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τους Τρικαλινούς παίρνοντας τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις και σκορ 1-0. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, όμως, αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού ο διαιτητής έγραψε πως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, χωρίς τέρματα.

Προφανώς, πρόκειται για λάθος, όμως τα Τρίκαλα δημοσίευσαν το έγγραφο του αγώνα, σχολιάζοντας σχετικά: «Για τον ρεφ το ματς έληξε …0-0! Σύμφωνα πάντως με τον διαιτητή του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα-Αστέρας Πετριτή , Χρήστο Αγρίμη, το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

Σίγουρα πρόκειται για λάθος βέβαια, αλλά στο Φύλλο Αγώνα έγραψε τελικό αποτέλεσμα 0-0! Δεν αναγράφεται επίσης ο σκόρερ του αγώνα. Τον έπιασε τρικυμία…».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X