Serie A: Μεγάλα πονταρίσματα απο Τονάλι, Τζανιόλο και Φατζόλι σε αγώνες πρωταθλήματος και Champions League

Serie A: Μεγάλα πονταρίσματα απο Τονάλι, Τζανιόλο και Φατζόλι σε αγώνες πρωταθλήματος και Champions League
Photo Credits: INTIME

Το σκάνδαλο στοιχηματισμού από διεθνείς Ιταλούς ποδοσφαιριστές απειλεί να κάνει ζημιά στην καριέρα των Τονάλι, Τζανιόλο και Φατζόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Με τη δράση σε συλλογικό επίπεδο να έχει σταματήσει λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων η εθνική Ιταλίας και η προσπάθειά της να βρεθεί στα τελικά του Euro 2024 συζητείται στη γειτονική χώρα, όμως δεν είναι το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των τιφόζι.

Και αυτό γιατί τα παιχνίδια της σκουάντρα ατζούρα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν επισκιαστεί από το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε με παράνομο στοιχηματισμό από διεθνείς παίκτες, με τους Φατζόλι, Τονάλι και Τζανιόλο να είναι οι τρεις παίκτες που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτό και να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελικων Αρχών.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινή αποκάλυψη της “Corriere dello Sport”, μέσα στα έγγραφα της έρευνας που είναι σε εξέλιξη υπάχουν αποδείξεις πως οι τρεις παίκτες έχουν στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά (πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ο καθένας τους) σε ματς της Serie A και του Champions League ενώ υπάρχουν υποψίες στην παρούσα φάση ότι πόνταραν και σε παιχνίδια των δικών τους ομάδων.

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, τότε υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού για τον καθένα από τα γήπεδα μέχρι και τέσσερα χρόνια, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα να είναι ραγδαίες στα τελευταία 24ωρα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X