Ροντρίγκο: «Ο Νεϊμάρ είναι τελείως διαφορετικός από την εικόνα που έχουν κάποιοι για αυτόν»

Ροντρίγκο: «Ο Νεϊμάρ είναι τελείως διαφορετικός από την εικόνα που έχουν κάποιοι για αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός της «Σελεσάο» και της απάντησε στην κριτική που δέχεται ο ίδιος, αλλά και στην κριτική που δέχεται ο μεγάλος αστέρας της ομάδας, ο Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγκο σχολίασε την κριτική που του γίνεται, ενώ υπερασπίστηκε και τον Νεϊμάρ θεωρώντας τον παρεξηγημένο από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη και μίλησε για τις δύσκολες εβδομάδες που περνάει αγωνιστικά. Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι πάντα σημαντικό να μπορείς να κάνεις διάφορα στο γήπεδο. Πάντα ξεκαθάρισα ότι έχω την ικανότητα να παίζω στα φτερά, απλά δεν μου αρέσει να παίζω ως 9, αν και στον σύλλογό μου πρέπει να το κάνω. Εδώ στην Εθνική μπορώ να κινηθώ σε όλο το γήπεδο, κάτι που έχει βοηθήσει το παιχνίδι μου. Είναι σημαντικό να μπορείς να κάνεις όλες αυτές τις δουλειές, καθώς αυξάνει τις πιθανότητές σου να μην αντικατασταθείς. Αυτό είναι θεμελιώδες για μένα».

«Βλέπω τον εαυτό μου με μεγαλύτερη πίεση, αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες ευθύνες. Είναι μια θετική πίεση, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι περιμένουν κάτι από εσάς, σας εμπιστεύονται», σημείωσε αναφορικά στην πίεση.

Ενώ για τον Νεϊμάρ ανέφερε: «Στο γήπεδο, ό,τι συνεισφέρει δεν αλλάζει καθόλου είτε είναι 31 ετών είτε όχι. Έχει την ίδια ποιότητα όπως πάντα και είναι ο βασικός μας παίκτης. Παρά την κριτική που δέχεται συχνά, όσοι τον γνωρίζουμε από κοντά γνωρίζουμε ότι είναι τελείως διαφορετικός από την εικόνα που έχουν κάποιοι για αυτόν. Με στεναχωρεί να βλέπω ορισμένα σχόλια, καθώς με έχει βοηθήσει πολύ. Μερικές φορές, είμαι στην ομάδα μου και αυτός, από την Σαουδική Αραβία, μου στέλνει μηνύματα, είναι πολύ χρήσιμο. Στο γήπεδο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, αν χάσουμε ή ισοφαρίσουμε, η μεγαλύτερη ευθύνη πέφτει πάνω του. Αλλά όταν κερδίζουμε, γίνεται ξεκάθαρο ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X