Ανησυχία στη Νάπολι: Μαγνητική ο Οσιμέν μετά τον τραυματισμό του σε φιλικό της Νιγηρίας

Ανησυχία στη Νάπολι: Μαγνητική ο Οσιμέν μετά τον τραυματισμό του σε φιλικό της Νιγηρίας
Photo Credits: INTIME

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη την Παρασκευή (13/10) κατά τη διάρκεια του φιλικού της Νιγηρίας με τη Σαουδική Αραβία, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (14/10) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.

Ο 24χρονος στράικερ αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο Πορτιμάο της νότιας Πορτογαλίας και η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό για την φύση του τραυματισμού του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Σούπερ Αετών», Ζοσέ Πεσέιρο, γνωστοποίησε μόνο ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ότι πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον προληπτικά, στον επόμενο φιλικό αγώνα της Νιγηρίας που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (16/10) με τη Μοζαμβίκη στην Αλμπουφέιρα.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης που θα υποβληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X