Ελλάδα: Πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί για την Ολλανδία ο Βέγκχορστ

Ελλάδα: Πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί για την Ολλανδία ο Βέγκχορστ
Photo Credits: INTIME

Εκτός από την ήττα κόντρα στη Γαλλία, η Ολλανδία φαίνεται πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βουτ Βέγκχορστ για το ματς με την Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την ήττα κόντρα στη Γαλλία, η Ολλανδία φαίνεται πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βουτ Βέγκχορστ για το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα.

Η ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία σε συνδυασμό με το διπλό της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, έκανε το παιχνίδι των «οράνιε» με τη χώρα μας έναν πραγματικό… τελικό για την 2η θέση.

Σε αυτό το κρίσιμο ματς, ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βουτ Βέγκχορστ ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τους Τρικολόρ και είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από τον αγώνα κόντρα στη χώρα μας.

Μάλιστα τα ολλανδικά ΜΜΕ δείχνουν ότι ο 31χρονος φορ αποκλείεται να προλάβει το ταξίδι της ομάδας του στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος μετράει επτά γκολ σε 26 συμμετοχές με το εθνόσημο ενώ κόντρα στην Ελλάδα είχε πετύχει το ένα από τα τρία γκολ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X