Πειρατές του Ονείρου: Ανάσες και νικηφόρα ανασυγκρότηση!

Πειρατές του Ονείρου: Ανάσες και νικηφόρα ανασυγκρότηση!
Photo Credits: INTIME

Οι νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ! Διακοπή του πρωταθλήματος υστέρα από το 3-0 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ότι πρέπει στην παρούσα φάση καθώς η Ομάδα θα πάρει πολύτιμες και ζωογόνες ανάσες ξεκούρασης μετά από μία απαιτητική περίοδο που προηγήθηκε, έτσι ώστε να ξαναμπούμε στη δύσκολη συνέχεια, ανανεωμένοι, ανασυγκροτημένοι και πιο δυνατοί, έχοντας διορθώσει λάθη και αδυναμίες που μας έχουν στερήσει μέχρι στιγμής την πρωτιά. Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου παιχνιδιού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

✓ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ : Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ως Α.Ε.Κ δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση για τίποτε λιγότερο! Εκνευριζόμαστε όμως αφάνταστα με κάτι πεσιμιστές που βάλθηκαν να ξεγράψουν, και μάλιστα τόσο πρόωρα, την Ομάδα από τη φετινή κατάκτηση του Τίτλου. Τους λέμε απλά να συνέλθουν και να έχουν πίστη στην Α.Ε.Κ. Πάμε γερά για την Κιτρινόμαυρη Κυριαρχία!

✓ ΦΟΡΤΣΑ  ΑΕΚΑΡΑ —> ΕΥΡΩΠΗ! Σε ένα δύσκολο όμιλο, όπου πολλοί την είχαν καταδικσσμένη, η Α.Ε.Κ φιγουράρει, αυτή τη στιγμή, μόνη πρώτη! Αυτό φανερώνει δύο πράγματα: πρώτον, ότι η Ομάδα είναι άξια και ικανή και δεύτερον πως διαθέτει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πολυπόθητη πρόκριση στον επόμενο Ευρωπαϊκό γύρο. Αρκεί να συνεχίσει με το αγωνιστικό πάθος και τη συνέπεια που απαιτείται.

✓ ΤΑ… ΔΙΔΥΜΑ ! Το ένα φοράει ερυθρά, το άλλο λαχανί! Και τα δύο μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό! Ούνα φάτσα ούνα ράτσα που λέει και η γνωστή φράση. Το κυριότερο όμως είναι πως και τα δύο μεγάλωσαν στα πούπουλα, καΛομαθημένα, άρα εκ των πραγμάτων καΚομαθημένα. Είχαν συνηθίσει βλέπετε να τους τα φέρνουν όλα έτοιμα στο στόμα, αρπάζοντας ετσιθελικά τη μπουκιά των άλλων. Σε κάποιες εποχές ήτανε παραχαϊδεμένο το ένα και σε διαφορετικές εποχές το άλλο. Μόλις τους έκοψαν το τάισμα άρχισαν το κλάμα και το σκούξιμο. Πρώτα το ερυθρό και μετά το λαχανί και κατόπιν και τα δυο μαζί, συναυλιακά! Ε, στα… φρύδια μας κι εμάς!!! Οι εποχές άλλαξαν, πάρτε το χαμπάρι λαμόγια.

✓ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ: Πέρασαν 10 χρόνια από το φευγιό του Γ. Αμερικάνου στη γειτονιά των αγγέλων και μοιάζει σα να ήταν μόλις χθες! Ο αξιαγάπητος “Παγκόσμιος” της φοβερής και τρομερής Μπασκετικής ΑΕΚΑΡΑΣ του 1968, δεν θα ξεχαστεί ποτέ, θα ζει παντοτινά στις ηρωικές μνήμες της Α.Ε.Κ και θα φωτίζει τις πιο λαμπρές θύμισες του Ενωσίτικου Λαού! Αθάνατος!

✓ ΑΔΗΜΟΝΟΥΜΕ… για το Μουσείο της ΑΕΚΑΡΑΣ! Μας έχει πιάσει τρέλα και παροξυσμός ανάλογος με αυτόν του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Γι’ αυτό και μετράμε μία-μία τις ώρες έως τα θυρανοίξια! Γιατί Α.Ε.Κ σημαίνει ανεξίτηλη Μνήμη και αθάνατη Ιστορία!

✓ Ο 12ος ΠΑΙΧΤΗΣ  της ΑΕΚΑΡΑΣ μας είναι η… Νέα Φιλαδέλφεια! Το Κάστρο του Δικέφαλου Αετού, το Ηφαίστειο με τον Πύρινο Λαό που η λάβα του λιώνει τους αντιπάλους της Α.Ε.Κ. Εδώ στΑ Φιλαδέλφεια, στο Γήπεδο αυτό, η Ομάδα πολλαπλασιάζει την Ισχύ της έχοντας στη φαρέτρα της όχι απλά ένα όπλο, αλλά ένα πυρηνικό υπερόπλο!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ εάν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του αδερφού μας Μιχάλη Κατσούρη. Καμία συγκάλυψη, κανένα συγχωροχάρτι. Το αίμα κυλάει, δικαίωση ζητάει.

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός που μάλιστα συνδυάστηκε με το ΝΤΑΜΠΛ από την πρώτη κιόλας χρονιά! Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους “Πειρατές του Ονείρου” και τον πολυδιάστατο, πολύχρονο αγώνα μας!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

 

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Και αυτή τη βδομάδα δηλώνουν παρόν οι “Πειρατικές Αιχμές”! Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος είμαστε εδώ (και) από αυτό το έντυπο μετερίζι που πραγματικά διαβάζεται από χιλιάδες ΑΕΚτζήδες, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, πολλοί εκ των οποίων μάς στέλνετε κάθε βδομάδα μηνύματα στήριξης (και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό).

* Της “Προσφυγιάς το καύχημα” φέρει όνομα λαμπρό: Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως!

* Συγχαρητήρια στους Μάγκες του Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ για τη μεγάλη νίκη εναντίον του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη και για το “3×3” στο Πρωτάθλημα!

* Ξανά στην Εθνική Ομάδα ο Κ. Γαλανόπουλος. Μπράβο Κώστα, πραγματικά το αξίζεις!

* Α.Ε.Κ θυμήσου ήρθανε οι Πειρατές και είναι εδώ μαζί σου!

* Του χρόνου δεν πρόκειται να φτάσουν τα υπάρχοντα Διαρκείας για το Club των “Πειρατών του Ονείρου”. Τις προηγούμενες σεζόν κάναμε υπομονή και δεν ξεμπροστιάσαμε κάποιους, όμως άλλη φορά δεν θα μείνουν απ’ έξω από το Ναό άνθρωποι που πολέμησαν χρόνια για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να βολευτούν κάποιοι όψιμοι και ημέτεροι. Θα επανέλθουμε όταν πρέπει!

* Τους παιχταράδες που κατέχει η ΑΕΚΑΡΑ… που έλεγε κάποτε και μια ψυχή.

* Φαίδων Κωνσταντουδάκης : μια ζωή πρωτοπόρος, μια ζωή στην υπηρεσία της ΑΕΚΑΡΑΣ! Με τη μαχητική δημοσιογραφική του δράση, την αιχμηρή του πένα, τη διεισδυτική του σκέψη, τις αστείρευτες γνώσεις του για το ποδόσφαιρο, με τις φοβερές αποκαλύψεις του, ιδίως στις αθέατες πλευρές των ένοχων παρασκηνίων και ΠΡΟ των κινδύνων που ελλοχεύουν για την Ομάδα μας, μα και με την οξυδέρκεια και τη σοφία που τον διακρίνει, συνεχίζει να προσφέρει στην Α.Ε.Κ άοκνος και με νεανικό πάθος! Υποκλινόμαστε με σεβασμό στον Πατριάρχη της Ενωσίτικης Δημοσιογραφίας!

* Ρεσιτάλ δίνει στην εξέδρα στο Ναό και η επόμενη γενιά των Πειρατών, οι φοβεροί και τρομεροί πιτσιρικάδες μας: ο Σάββας, ο Οδυσσέας, ο Σπυράκος, ο Κωνσταντίνος, ο Χρηστάκης τζούνιορ και πολλοί άλλοι ακόμη, που μας κάνουν πολύ χαρούμενους γιατί βλέπουμε ότι είναι πρωτοπόροι και μελλοντικά θα κρατήσουν επάξια και στιβαρά το τιμόνι του Πειρατικού!

* Έκλεισαν 55 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα. Αυτού του ξεχωριστού ανιδιοτελή και διαχρονικού Επαναστάτη της Ανθρωπότητας. Κρατάμε τα λόγια του: “Η ζωή ενός ανθρώπου αξίζει εκατομμύρια φορές περισσότερο απ’ όλη την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη”!

* Επίδειξη ισχύος έκανε το βράδυ των εκλογών παραλής πρόεδρος σε εκλογικό κέντρο. Λογικό. Αφού εκτός ομάδων γιατί να μην κουμαντάρουμε και περιοχές ; Για κυβερνήσεις δεν το συζητάμε. Εκεί δα, “δεν παίζουν” τέτοια!

* Μωραΐτισσες καλλονές έχουν περικυκλώσει τον πειρατή του Μυστρά. Γεια σου Αλέξη πασά!

* Πολύ καλά τα πήγαν και σε προσωπικό επίπεδο οι υποψήφιοι Πειρατές στις δημοτικές εκλογές. Mε σχήματα αγωνιστικά που έχουν δώσει σημαντικές μάχες στις συνοικίες και στις γειτονιές. Αυτό αποδεικνύει ότι τα δικά μας παιδιά δεν ξεπουλιούνται από δω κι από εκεί για ιδιοτελή οφέλη, αλλά έχουν αρχές και ιδανικά. Επιτέλους… τέλος στις κάλπες, η κοινωνική δράση συνεχίζεται.

* “Είμαι Άραβας./Λήστεψες τ’ αμπέλια των προγόνων μου και τα χωράφια που τα δούλευα με όλα τα παιδιά μου./Δεν άφησες στους απογόνους μου παρά αυτές τις πέτρες./Μήπως θα τις πάρει η Κυβέρνησή σας όπως λένε;/Λοιπόν, γράψε στην αρχή της πρώτης σελίδας:/εγώ δεν μισώ τους ανθρώπους/κανέναν δεν κλέβω/μα αν πεινάσω τρώω τη σάρκα του σφετεριστή μου./Φυλάξου./Από την πείνα μου φυλάξου κι απ’ την οργή μου.” (Μαχμούντ Νταρουίς, Παλαιστίνιος ποιητής)

* Τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν το δικαίωμα να μεγαλώνουν με ειρήνη και πλήρη δικαιώματα. ΟΛΑ όμως, όχι μόνο των δυτικών χωρών!

* Α.Ε.Κ θεά όλης της γης!!!

* Κάτι ερπετόμορφοι σουλατσαδόροι προκαλούν εμετίλα. Όπου φυσάει ο άνεμος κάθε φορά, προς τα εκεί… έρπονται κι αυτοί.

* Να γίνει το ΟΑΚΑ πίστα για… GoKart.

* 12 Οχτώβρη 1944: Μία σημαδιακή ημερομηνία για την πατρίδα, καθώς η Αθήνα ελευθερώνεται από τους ναζί γερμανούς κατακτητές. Να δούμε όμως και πότε (κι αν) θα κατοχυρωθεί ο επίσημος εορτασμός σε αυτή τη χώρα της λήθης και της αγνωσίας.

* Πρόταση για ταινία : “Το τελευταίο σημείωμα” του Παντελή Βούλγαρη. Ίσως παρακολουθώντας την να νιώσετε και την (παράλληλη) συγκινητική ιστορία του αλησμόνητου ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ, Σπύρου Κοντούλη!

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X