Σε περίπτωση που το ξεχάσατε ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποκαλέσει το Μάκη Ψωμιάδη «δίμετρη αδερφή με μουστάκι»

Σε περίπτωση που το ξεχάσατε ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποκαλέσει το Μάκη Ψωμιάδη «δίμετρη αδερφή με μουστάκι»

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι ομοφοβικός και πως έχει φίλους gay, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι αν χαθούν για καιρό, τους ρωτάει «με θυμάσαι ρε πούστη;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα είναι η χώρα που πολέμησε τους Τούρκους, αντιστάθηκε στους Ναζί και έριξε τη Χούντα για να ψηφίζει σήμερα τύπους σαν τον Αχιλλέα Μπέο. Προφανώς και όλο αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι χρήζει ανάλυσης από ειδικούς ψυχικής υγείας, κοινωνιολόγους, ιστορικούς και άλλους επιστήμονες που πιθανόν θα κατέληγαν στο ότι ο πληθυσμός του Βόλου πάσχει από σύνδρομο της Στοκχόλμης, αλλά εμένα απλά μου φαίνεται πως αυτοί οι έξι στους δέκα κατοίκους αυτής της πόλης ψηφίζουν τον Αχιλλέα Μπέο επειδή απλά έχουν τις ίδιες αντιλήψεις  οι οποίες πάνω κάτω συνοψίζονται στα εξής: Πατάω επί πτωμάτων, επιβάλλομαι με την τραμπούκα, βρίζω ότι δεν καταλαβαίνω, φωνάζω επειδή δεν έχω επιχειρήματα, προφασίζομαι ότι είμαι χριστιανός και υπεραμύνομαι του ότι είμαι απαίδευτος. Και το κακό, δεν περιορίζεται στη Μαγνησία. Σε ολόκληρη την Ελλάδα οι έξι στους δέκα Έλληνες είναι έτσι. Από τους τέσσερις που απομένουν, ο ένας είναι ακόμα χειρότερος, ο άλλος μεταναστεύει και οι δυο που απομένουν υποφέρουν με όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X