Kένι: «Δεν έπρεπε να χάσουμε από την Ελλάδα στην έδρα μας» (VIDEO)

Kένι: «Δεν έπρεπε να χάσουμε από την Ελλάδα στην έδρα μας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εμφανώς απογοητευμένος φάνηκε από την εμφάνιση της ομάδας του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιρλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Δουβλίνο με 2-0 που την κρατάει ζωντανή για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Στίβεν Κένι, προπονητής της Ιρλανδίας μίλησε στα ΜΜΕ μετά την ήττα της ομάδας του, εκφράζοντας την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, ενώ αναγνώρισε πως η θέση του ως τεχνικός στην εθνική βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αναλυτικά:

«Δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω αυτή τη στιγμή για να κάνω κάτι τέτοιο. Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι. Ξέραμε ότι ήταν ένα γκρουπ θανάτου, δύσκολα ματς. Η Γαλλία, η Ολλανδία, πραγματικά δύσκολα. Είχαμε επικά παιχνίδια και με τους δύο. Έπρεπε να είχαμε νικήσει την Ελλάδα. Δεν θα έπρεπε να χάνουμε εντός έδρας από την Ελλάδα. Είναι μία καλή ομάδα, πολύ πιο καλή απ’ ότι νομίζει ο κόσμος, τεχνικά καλή και με ποιότητα και ικανότητες. Το χρειαζόμασταν αυτό, το ξέρω. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X