Πετράκης: «Με νύχια και με δόντια πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Εικόνες από το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε ότι για να μείνει ο Παναιτωλικός στην κατηγορία θα πρέπει να βελτιωθεί αγωνίστηκα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το δραματικό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Διαγόρα όπου κρίθηκε στα πέναλτι ο Γιάννης Πετράκης είπε ότι πρέπει ο Παναιτωλικός να βελτιωθεί αγωνιστικά και να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

«Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν έχει δεύτερη ευκαιρία και σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν όλα. Μία καλύτερη ομάδα μπορεί να χάσει από μία υποδεέστερη. Η ισορροπία υπάρχει σε βάθος χρόνου που αποτυπώνεται και διαφορά σε βάθος παιχνιδιών. Αυτό κάνει ιδιαίτερο τον θεσμό του Κυπέλλου, είχαμε στο παρελθόν πολλές εκπλήξεις.

Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι τέλους. Ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Διαγόρας μου έκανε εντύπωση. Με νέα παιδιά, φλόγα, ταπεραμέντο, ενέργεια πλάνο. Εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το ματς πιο μπροστά.

Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και πάμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου για την αναμέτρηση του Κυπέλλου και μετά κλήθηκε να σχολιάσει την βαθμολογική κατάσταση στην οποία είναι ο Παναιτωλικός και εάν υπάρχει η πρόκληση της παραμονής καθώς βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία.

«Αυτή την ερώτηση δεν έπρεπε να μου την κάνετε. Δεν θα ήμασταν εδώ. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλά οργανωμένος, σε μία πόλη ποδοσφαιρική που ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει την ομάδα.

Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι στην κατηγορία και όχι μόνο. Έχουμε καλές προϋποθέσεις, καλό υλικό, μένει η δουλειά. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά», κατέληξε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X