Μόνο τη νίκη ψάχνει στην Ιρλανδία η Εθνική

Μόνο τη νίκη ψάχνει στην Ιρλανδία η Εθνική
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 θέλει να διατηρήσει η Ελλάδα, γι’ αυτό οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ έχουν στο μυαλό τους μόνο πως θα πάρουν το «τρίποντο» απόψε (21:45, Novasports Prime, Alpha, SDNA) στο Δουβλίνο, απέναντι στην Ιρλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει 9 βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται στην 3η θέση, όμως με νίκη έχει ελπίδες να ανέβει στην δεύτερη, εφόσον η Γαλλία νικήσει την Ολλανδία. Και τη Δευτέρα, η Εθνική θα υποδεχτεί τους «οράνιε», στοχεύοντας στο καλύτερο.

Στα αγωνιστικά, ο Πογέτ δεν αλλάζει ιδιαίτερα τα πλάνα του, με τον τραυματία Χατζηδιάκο να αποτελεί τη μοναδική απουσία. Στη θέση του κλήθηκε ο Γούτας, αλλά στην ενδεκάδα φαίνεται πως θα τον αντικαταστήσει ο Ρέτσος.

Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μάνταλος, Πέλκας, Μασούρας, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Η 7η αγωνιστική

Ιρλανδία-Ελλάδα
Ολλανδία-Γαλλία
Ρεπό: Γιβραλτάρ

Η βαθμολογία

1. Γαλλία 5 15
2. Ολλανδία 4 9
3. Ελλάδα 5 9
4. Ιρλανδία 5 3
5. Γιβραλτάρ 5 0

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X