ΑΕΚ: Το έπος του «1968» των Μάκη Αγγελόπουλου-Τάσου Μπουλμέτη συγκίνησε για ακόμη μία φορά

ΑΕΚ: Το έπος του «1968» των Μάκη Αγγελόπουλου-Τάσου Μπουλμέτη συγκίνησε για ακόμη μία φορά
Photo Credits: INTIME

Η ταινία-έπος της ζωής της ΑΕΚ το «1968», των Μάκη Αγγελόπουλου-Τάσου Μπουλμέτη, συγκίνησε για ακόμη μία φορά

Η ταινία-έπος της ζωής της ΑΕΚ το «1968», των Μάκη Αγγελόπουλου-Τάσου Μπουλμέτη, συγκίνησε για ακόμη μία φορά κατά την παρουσίαση της ονοματοδοσίας της ομάδας σε ΑΕΚ BETSSON ΒC.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη επίσημη προβολή της στο «Παλλάς», έως και σήμερα στη θαλπωρή της Village Gold Class αίθουσας στο «Μall» του Αμαρουσίου, και τίποτε θαρρείς δεν μπόρεσε να ξεθωριάσει τη λάμψη της.

Ο πανδαμάτωρ χρόνος, αλλά και το πάνσοφο αφήγημα της δραματουργίας, που την καθιστά εκ των κορυφαίων ταινιών του είδους στον κόσμο, όπου και κάνει θραύση με το πρωτόλειο βαφτιστικό της «Ρήγμα στο χρόνο», την κράτησε αναλλοίωτη. Προδήλως οι αθλητές της «Βασίλισσας» και ο προπονητής τους Ζοάν Πλάθα, βασικοί θεατές της αποψινής «παράστασης», δίπλα-δίπλα στα καθίσματα με μερικούς από τους θεόμορφους προγόνους τους, που με το σθένος και τις διακρίσεις τους κατέστησαν την ΑΕΚ «Βασίλισσα», πήραν γεύση από το «θαύμα των θαυμάτων». Της ΑΕΚ και της Ελλάδας. Της 4ης Απριλίου 1968. Και των 80.000 εκστασιασμένων φιλάθλων, που κατεγράφησαν στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Η προβολή της ταινίας, ήταν το «κυρίως πιάτο» στο «μενού» της εξαιρετικής εκδήλωσης «σύζευξης» της ΑΕΚ BC και της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο της BETSSON, μέσω της οποίας γεννήθηκε και τυπικά η «ΑΕΚ BETSSON ΒC». Μία εξέλιξη, που αποκαλύπτει το ελπιδοφόρο αύριο της «Βασίλισσας».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒΕTSSON BC, Μάκης Αγγελόπουλος, παρέδωσε βραβείο στον κ. Θάνο Μαρίνο, Managing Director της Betsson Greece, για την ολόθυμη στήριξή του στην ΑΕΚ για 2 χρόνια, αλλά και για τη διεύρυνση της χορηγικής συνεργασίας τον παρόντα 3ο χρόνο.

Οι κοινές επιδιώξεις και ανεκτίμητες αξίες, και η στοχοπροσήλωση αμφοτέρων στα υψηλά καθιστούν την συμπόρευση αδιαμφισβήτητα προσοδοφόρα.

Τα 100ά γενέθλια της ένδοξης ΑΕΚ, που έρχονται, αποτελούν το εφαλτήριο για τα μελλοντικά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X