Το VIDEO που δικαιώνει τις φωνές της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Γιουγκ με τον Άγιαξ

Το VIDEO που δικαιώνει τις φωνές της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Γιουγκ με τον Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

H AEK έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ, οι «κιτρινόμαυροι» φώναξαν για τις αποφάσεις του ρέφερι Γιουγκ και εν τέλει σε video που κυκλοφορεί, δικαιώνονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικά η ΑΕΚ φωνάζει δικαίως για τις αποφάσεις του Σλοβένου ρέφερι, Ματέι Γιουγκ στο ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με τον Άγιαξ (1-1). Και αυτό δεν το λέμε τυχαία… Και επειδή κάποιοι θα εμφανιστούν και θα αρχίσουν να λένε τα δικά τους, οι γνωστοί «επιστήμονες», μην βιαστείτε διότι ακολουθεί video που συνιστά ντοκουμέντο.

Και δεν αναφερόμαστε σε φάσεις τύπου έγινε ή δεν έγινε φάουλ ή ήταν ή δεν ήταν κίτρινη κάρτα ή πλάγιο άουτ ή κόρνερ. Αναφερόμαστε σε δύο φάσεις που στη μία ο Γιουγκ έδειξε πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ και σε μία που ο Σλοβένος μαζί με τον VAR έκλεισαν τα μάτια.

Και πάμε να μπούμε στο ψητό… Η πρώτη φάση είναι το πέναλτι που κέρδισε ο Άγιαξ για υποτιθέμενο τράβηγμα του Πινέδα σε παίκτη του Άγιαξ. Ε, λοιπόν, αν δει κανείς προσεκτικά το video θα διαπιστώσει πως αν υπάρχει παράβαση, αν υπάρχει επαναλαμβάνουμε, είναι εκτός περιοχής. Διότι ο Μεξικανός δεν τον αγγίζει καν όταν είναι μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ.

Πάμε και στη 2η φάση που φωνάζει η ΑΕΚ και δικαίως. Ο Σλοβένος Γιουγκ μαζί με τον VAR έπνιξαν πέναλτι στο α’ ημίχρονο πάνω στον Αραούχο. Ξεκάθαρα ο αμυνόμενος του Άγιαξ βρίσκει με το γόνατο τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Δείτε το video και θα καταλάβετε τι έχει παιχτεί και στις δύο φάσεις:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X