Ντέμης: «Μου αρέσει αυτό που βλέπω στην Εθνική και ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει καλύτερη» (VIDEO)

Ντέμης: «Μου αρέσει αυτό που βλέπω στην Εθνική και ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει καλύτερη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τη γνώμη για την Εθνική του Γκουστάβο Πογιέτ εξέφρασε μέσω βίντεο που ανήρτησε στα social media o Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη γνώμη του για την Εθνική του Γκουστάβο Πογιέτ δημοσιοποίησε μέσω βίντεο που ανήρτησε στα social media o Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η γνώμη μου για την Εθνική; Έχει φτιάξει ένα σύνολο που ήταν και από τον προηγούμενο προπονητή, με πολύ καλό κλίμα με καλά παιδιά», είπε ο Ντέμης. «Τους πήρε και τους συνέχισε. Το βλέπω και το ζω αυτό το κλίμα που υπάρχει», συμπλήρωσε ο Νικολαΐδης.

«Το πιο σημαντικό, είναι δύσκολη η δουλειά ενός προπονητή Εθνικής ομάδας που δεν έχει κάθε μέρα τους παίκτες. Πρέπει να κάνει τον εκλέκτορα και τον μάνατζερ. Να διαλέγει σωστά και να είναι σωστός μάνατζερ για να νιώθουν όλοι οι παίκτες καλά. Αυτά είναι τα βασικότερα από το να ξέρει τακτική», υπογράμμισε ο Ντέμης.

«Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις η Εθνική έχει πάει καλά, έχει κάνει μόνο ένα κακό ματς, αυτό μέσα στην Ολλανδία», υπογράμμισε.

«Δύσκολος ο όμιλος παίζοντας με το νούμερο 2 και το νούμερο 6-7 που είναι η Ολλανδία. Έχουμε και άλλη μία ευκαιρία τον Μάρτιο και μπορεί και εκεί να περάσουμε», είπε ακόμη ο Ντέμης.

«Σημαντικά τα ματς του Οκτωβρίου με Ιρλανδία και Ολλανδία, αν δεν κερδίσουμε την Ιρλανδία, δεν νομίζω ότι έχουμε καμιά τύχη», επισήμανε.

«Μου αρέσει αυτό που βλέπω στην Εθνική και ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει καλύτερη», κατέληξε ο Ντέμης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X