Και εγένετο ΑΕΚ Betsson BC! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από την παρουσίαση ονοματοδοσίας της ΑΕΚ Betsson BC
Photo Credits: INTIME

Σε εξέλιξη η παρουσίαση της ονοματοδοσίας της ΑΕΚ, όπου το «παρών» δίνει σύσσωμη η ομάδα, ο Ζοάν Πλάθα και ένδοξες προσωπικότητες του παρελθόντος

Σε εξέλιξη η παρουσίαση ονοματοδοσίας της ΑΕΚ σε ΑΕΚ Betsson BC!

Oι δύο ισχυρές επωνυμίες, η ΑΕΚ και η Betsson, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, και ετοιμάζονται για νέες κατακτήσεις, με γνώμονα τις κοινές αξίες, το αίσθημα της άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, και με στόχευση στις πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης.

Κατά την παρουσίαση της ονοματοδοσίας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την ταινία 1968. Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το μπάσκετ λαϊκό άθλημα, η ταινία έχει λάβει 12 διεθνή βραβεία. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Με την Betsson προχωράμε σε κοινές δράσεις επί χρόνια, έχουμε ταιριάξει και ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα».

Ο Managing Directon της Betsson, Θάνος Μαρίνος, υπογράμμισε από τη μεριά του, τα εξής: «Η ονοματοδοσία είναι το επόμενο βήμα μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Είναι προνόμιο και τιμή, να έχετε έναν τέτοιο προπονητή. Είναι προνόμιο να παίζετε σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πάθος για τις αξίες που κουβαλάει η ομάδα και τη στηρίζουμε. Η χορηγία που έχουμε κάνει με την ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες σε αποτέλεσμα, αλλά και σε ευρύτερο πλαίσιο στην κοινωνία. Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά προχωράμε. Προχωράμε στα επόμενα που θα είναι και τα καλύτερα».

To «παρών» στην εκδήλωση δίνει σύσσωμη η ομάδα μαζί με τον προπονητή, Ζοάν Πλάθα, αλλά και παίκτες του ένδοξου παρελθόντος της «βασίλισσας».

Δείτε φωτογραφίες:

Και εγένετο ΑΕΚ Betsson BC! (ΦΩΤΟ)Και εγένετο ΑΕΚ Betsson BC! (ΦΩΤΟ)

Και εγένετο ΑΕΚ Betsson BC! (ΦΩΤΟ)

Και εγένετο ΑΕΚ Betsson BC! (ΦΩΤΟ)

Και εγένετο ΑΕΚ Betsson BC! (ΦΩΤΟ)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X