Γκάμπρι Βέιγκα: «Δεν επέλεξα τη Σαουδική Αραβία για τα λεφτά» - «Ήταν η καλύτερη επιλογή για να εξελιχθώ ως παίκτης»

Κίνηση-ματ της Αλ Αχλί: Έκλεισε το μεγάλο ταλέντο της Ισπανίας!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκάμπρι Βέιγκα δήλωσε σε ισπανικό μέσο ότι δεν πήγε στην Σαουδική Αραβία για τα χρήματα αλλά γιατί τον κάνει καλύτερο παίκτη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Γκάμπρι Βέιγκα ακουστικέ πολύ για την ομάδα της Λίβερπουλ αλλά και για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολη.

Ωστόσο, ο Ισπανός επιτελικός μέσος, είναι ο ποδοσφαιριστής που κράτησε με τις εμφανίσεις του τη Θέλτα στη La Liga, προτίμησε να ενταχθεί στο δυναμικό της Αλ Αχλί, ξαφνιάζοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την επιλογή του, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή το δρομολόγιο Ευρώπη – Σαουδική Αραβία έκαναν μόνο παίκτες που όδευαν προς το τέλος της καριέρας τους.

Ενδεικτικότερο παράδειγμα της έκπληξης του ισπανικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, ήταν το σχόλιο του Τόνι Κροος κάτω από το ποστ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσω του οποίου ανακοίνωνε τη μεταγραφή του Βέιγκα στον σύλλογο της Μέσης Ανατολής, χαρακτηρίζοντας τη μετακίνηση «ντροπιαστική».

Επί τη ευκαρία της παρουσίας του στην εθνική Ισπανίας Κ21 για τα ματς κόντρα σε Ουζμπεκιστάν και Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro των Ελπίδων, ο Γαλικιανός επιτελικός μέσος διέψευσε το γεγονός ότι τα 10 εκατομμύρια που λαμβάνει ετησίως ήταν ο λόγος που επέλεξε την Αλ Αχλί, δήλωσε 100% περήφανος για την επιλογή του, προσθέτοντας ότι «ήταν η καλύτερη επιλογή για να εξελιχθώ ως παίκτης και να αναπτυχθώ κάτω από έναν νεαρό προπονητή».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X