«Έπεσε» το Instagram από την φωτογραφία του Νεϊμάρ με τα δύο του παιδιά

«Έπεσε» το Instagram από την φωτογραφία του Νεϊμάρ με τα δύο του παιδιά
Photo Credits: INTIME

Πριν λίγες μέρες ο Νεϊμάρ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οικογένεια του Νεϊμάρ μεγάλωσε και αυτό το έδειξε σε όλο τον κόσμο αφού το δημοσίευσε στο Instagram βγάζοντας μια φωτογραφία με τον γιο του και την νεογέννητη κόρη του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νεϊμάρ κι η σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, καθώς χθες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το μοντέλο γέννησε το πρωί της Παρασκευής (6-10-23), με τον Βραζιλιάνο σταρ να μην είναι δίπλα της, καθώς βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία.

Αφού επισκέφθηκε τη σύντροφό του στο μαιευτήριο και φωτογραφήθηκε με την αγαπημένη του και το νεογέννητο μωρό τους, τώρα ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί και με τα δύο του παιδιά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X