Πέφτει στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Τι γίνεται με το Τορίνο

Πέφτει στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Τι γίνεται με το Τορίνο

Μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη θα χάσει τη Δευτέρα (16/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έχει φτάσει στα προημιτελικά της Σανγκάης, κάτι που σημαίνει ότι θα προσπεράσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ranking και θα τον γκρεμίσει από το Νο.6 στο Νο.7.

Ο 25χρονος Ρώσος, μάλιστα, έχει καλή ευκαιρία να ανεβεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, καθώς αν φτάσει στον τελικό θα πάει στο Νο.5, ενώ αν κατακτήσει τον τίτλο θα ανεβεί για πρώτη φορά στο Νο.4 του κόσμου.

Και αναφέρουμε αυτό το σενάριο διότι είναι ο μοναδικός παίκτης του Top 10 που συνεχίζει στη διοργάνωση και, θεωρητικά, έχει σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει το δεύτερο Masters του.

To καλό για τον Στέφανο είναι πως παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων δεν έχει χάσει τη θέση του στην πρώτη οκτάδα του Race, η οποία οδηγεί στο ATP Finals στο Τορίνο (12-19/11).

Ο 25χρονος τενίστας παραμένει στο Νο.6 και για την ώρα δεν κινδυνεύει να βγει εκτός, αφού όλοι οι παίκτες που τον κυνηγούν έχασαν νωρίς στη Σανγκάη.

Θέλει, πάντως, προσοχή ακόμα, γιατί απομένουν αρκετά τουρνουά μέχρι το φινάλε της σεζόν και είναι πολλοί οι βαθμοί που «παίζονται».

Πέφτει στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς - Τι γίνεται με το Τορίνο

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X