Ποστέκογλου: «Ακόμα και αν η Αυστραλία διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο δε θα επιστρέψω στον πάγκο της»

Ποστέκογλου: «Ο Κέιν είναι μέρος της ιστορίας της Τότεναμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ποστέκογλου συνάντησε την εθνική Αυστραλίας στο Γουέμπλεϊ, με την παρουσία του να γίνεται αισθητή από δημοσιογράφους δίνοντας απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο διάστημα ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι το πρόσωπο που συζητιέται πιο πολύ στην Πρέμιερ λιγκ, διότι η Τότεναμ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και αήττητη.

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη μετά Κέιν ζωή, με την ομάδα του Λονδίνου να κατέχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας μετρώντας 10 παιχνίδια με επιτυχή αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων είναι 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Παράλληλα, τα «Σπιρούνια» έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημά τους στην Premier League από το 1961 και έπειτα, όταν είχαν οκτώ σερί νίκες στην εκκίνηση της σεζόν.

Με την Αγγλία να υποδέχεται την Αυστραλία στο Γουέμπλεϊ το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:45, Novasports Premier LeagueLive από το SPORT24), ο Ποστέκογλου δεν ξέχασε το παρελθόν του στον πάγκο των «Καγκουρό», υποδεχόμενος την αποστολή της χώρας της Ωκεανίας, περνώντας χρόνο με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Η παρουσία του έγινε ορατή από Άγγλους δημοσιογράφους, με τον προπονητή της Τότεναμ να δηλώνει σε σχετικές ερωτήσεις που δέχτηκε, ότι ακόμα και εάν η Αυστραλία διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 δε θα επιστρέψει στον πάγκο της, ενώ απολαυστική ήταν και η απάντηση του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Τριών Λιονταριών»: «Περίεργα πράγματα συμβαίνουν, αλλά όχι δε θα αναλάβω κάποια μέρα την εθνική Αγγλίας».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X