Σκαλόνι: «Αβέβαιη η συμμετοχή του Μέσι στο ματς με την Παραγουάη»

Σκαλόνι για Μέσι: «Δεν ένιωθε καλά, δεν ήταν απαραίτητο να παίξει»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι αν και μπήκε στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου η συμμετοχή του σε αυτά είναι αμφίβολη .

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι ενώ είναι στις κλήσεις του Σκαλόνι στην Εθνική Αργεντινή, η συμμετοχή του στους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 παραμένει αμφίβολη.

Αυτό δήλωσε την Τετάρτη (11/10) ο προπονητής της «αλμπισελέστε» Λιονέλ Σκαλόνι:

«Για αυτόν, μια ακόμη προπόνηση είναι σημαντική και θα μιλήσω μαζί του για να αποφασίσω αν θα παίξει ή όχι, αλλά πρέπει πρώτα να το δω μαζί του και πάνω από όλα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ξεκινήσει.

Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες με το Περού και δεν είναι τόσο εύκολο να ορίσουμε αν είναι διαθέσιμος. Το σημαντικό είναι ότι νιώθει άνετα. Αυτό που μας αφήνει ήσυχους είναι ότι αν δεν είναι σε θέση να παίξει, υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του».

Στην ομάδα δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Άνχελ Ντι Μαρία και Άνχελ Κορέα, αλλά «μπήκε» ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Σκαλόνι να τονίζει:

«Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικοί απόντες, αλλά αυτοί που έρχονται για να τους αντικαταστήσουν, είναι πολύ ικανοί».

Η Αργεντινή φιλοξενεί την Παραγουάη στο Estadio Monumental του Μπουένος Άιρες πριν αντιμετωπίσει το Περού στη Λίμα στις 17 Οκτωβρίου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X