Βασικός, αλλά άστοχος ο Βεζένκοβ στην ήττα των Κινγκς από τους Λέικερς (VIDEO)

Βασικός, αλλά άστοχος ο Βεζένκοβ στην ήττα των Κινγκς από τους Λέικερς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεύτερη ήττα στην preseason για τους Κινγκς, με τον Βεζένκοβ να ξεκινά βασικός και να παίζει 22 λεπτά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν στο βασικό σχήμα των Σακραμέντο Κινγκς στο φιλικό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου έχασαν με 109-101. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν άστοχος, τελειώνοντας το παιχνίδι με 3/11 σουτ.

Ο Βεζένκοβ προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Μάικ Μπράουν στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον προπονητή να του δίνει ευκαιρίες, μέχρι να πάρει την απόφασή του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην αρχική πεντάδα μαζί με τους Ντε’ Άαρον Φοξ, Κέβιν Έρτερ, Χάρισον Μπαρνς και Ντομάντας Σαμπόνις, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους, 3/11 σουτ εντός πεδιάς (2/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε.

Για τους Κινγκς κορυφαίος ήταν ο Φοξ με 18 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ο Σαμπόνις έκανε double-double με 10 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ο Μπαρνς είχε 15 πόντους με 3/6 τρίποντα.

Οι Λέικερς αγωνίστηκαν χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Όστιν Ριβς, αλλά έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους στην preseason. Ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ ξεχώρισε από την ομάδα του Λος Άντζελες με 21 πόντους, 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ, με τον Γκέιμπ Βίνσεντ να σημειώνει 18 πόντους με 4/8 τρίποντα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X