Καζίμ-Ρίτσαρντς: «Ο Πίρλο άφηνε τους Ιταλούς να καπνίζουν στο ημίχρονο!»

Καζίμ-Ρίτσαρντς: «Ο Πίρλο άφηνε τους Ιταλούς να καπνίζουν στο ημίχρονο!»
Photo Credits: INTIME

Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη αναφορικά με την... ανοχή που έδειχνε ο Αντρέα Πίρλο στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές της Καραγκιουμρούκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού το 2012 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καραγκιουμρούκ υπό τις οδηγίες του Αντρέα Πίρλο, με τον Καζίμ-Ρίτσαρντς να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Ιταλό προπονητή.

«Πολλοί Ιταλοί έπαιζαν χρόνια στην Τουρκία, αλλά με εξέπληξε όταν είδα τον τρόπο ζωής τους. Πέρυσι στην Καραγκιουμρούκ, πολλοί εξ αυτών κάπνιζαν. Σε ό,τι ομάδα είχαν παίξει παλιά οι προπονητές δεν το επέτρεπαν, όμως ο Πίρλο τους άφηνε.

Πρώτα τους είδα να καπνίζουν πριν τις προπονήσεις ή τα ματς, δεν τον ενοχλούσε καθόλου, τους το επέτρεπε. Όμως σοκαρίστηκα όταν τους είδα να το κάνουν ακόμα και στα ημίχρονα.

Περίμενα να υπάρχει κάποια πειθαρχία, όμως κατάλαβα πως δεν υπήρχε τάξη κι έτσι όλα κατέρρευσαν σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός για την… ανοχή του Πίρλο με τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X