Οτσάλ: «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, πάμε για τη νίκη στη Ρουμανία»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βολουντάρι
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ μίλησε για την ήττα από την Βολουντάρι και τον επαναληπτικό στη Ρουμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τη Βολουντάρι στον πρώτο αγώνα της Φάσης των «64» του Challenge Cup και καλείται πλέον να ανατρέψει την κατάσταση στην Ρουμανία στον επαναληπτικό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, μίλησε στο aek.gr.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Κόουτς, η ομάδα ηττήθηκε δύσκολα 3-2, έχοντας και δύο σημαντικές απουσίες. Πώς είδατε το παιχνίδι;

«Όποιος θέλει να βρει δικαιολογίες, βρίσκει. Εντάξει, δεν είχαμε δύο σημαντικές αθλήτριες, αλλά ξαναλέω όποιος θέλει μπορεί να ψάξει δικαιολογίες. Θέλω πρώτα από όλα να συγχαρώ τα κορίτσια που τα έδωσαν όλα, πάλεψαν για 5 σετ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε σε κάποια σημεία και δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να βρούμε αυτές τις λύσεις. Να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

-Η Βολουντάρι παρουσιάστηκε όπως την περιμένατε;

«Είναι καλύτερη ομάδα από αυτό που παρουσίασαν. Έστησαν αυτήν την ομάδα για να πάνε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Ξόδεψαν πολλά χρήματα στην ομάδα. Εμείς ελπίζω φυσικά να έχουμε και τις 2 αθλήτριες μας στον επαναληπτικό και να δουλέψουμε στο να βρούμε τις λύσεις που πρέπει στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στο παιχνίδι».

-Υπάρχει πίεση για τον επαναληπτικό;

«Φυσικά έχουμε πίεση. Όμως, πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Ρουμανία. Με νίκη με 3-0 ή 3-1 προκρινόμαστε».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X