Εθνική: Δοκιμή με βασικό τον Ρότα από τον Πογιέτ

Εθνική: Δοκιμή με βασικό τον Ρότα από τον Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δοκίμασε σχήμα με βασικό τον μπακ της ΑΕΚ, Λάζαρο Ρότα στην αμυντική τετράδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε πολύ… μπερδεμένες δοκιμές στην προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο υπήρξε και δοκιμή του που ξεχώρισε και είχε να κάνει με την αμυντική του γραμμή για το Ιρλανδία – Ελλάδα.

Μέχρι και σήμερα Τετάρτη δεν υπήρξε καμία δοκιμή από τη μεριά του Γκουστάβο Πογέτ σχετικά με την 11άδα για το Ιρλανδία – Ελλάδα. Την Τετάρτη επέλεξε να κάνει δοκιμές μόνο που ήταν αρκετά και αισθητά μπερδμένες σχεδόν σε όλες τις γραμμές του.

Μία δοκιμή που υπήρξε σχετικά με την άμυνα ήταν με Ρέτσο – Μαυροπάνο στο κέντρο της και με Ρότα και Τσιμίκα στα δύο άκρα. Βέβαια για τη θέση του στόπερ υπάρχει και ο Κουλιεράκης ενώ κλήθηκε ως μία πρόσθετη κλήση και ο Γούτας. Μπορεί όμως αυτή η δοκιμή να… δείχνει κάτι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας γενικότερα έκανε ότι μπορούσε για να… μπερδέψει ακόμα και τους παίκτες του. Ως αίσθηση και εκτίμηση πάντως αυτό που υπήρχε ήταν πως οι αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τον αγώνα στην Ολλανδία δεν θα είναι… θεαματικές. Η Ελλάδα παίζει με την Ιρλανδία εκτός έδρας την Παρασκευή και τη Δευτέρα έχει το Ελλάδα – Ολλανδία.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή της Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία είναι οι εξής: Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σάλιακας, Κώστας Τσιμίκας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Δημήτρης Γούτας, Φώτης Ιωαννίδης και Βαγγέλης Παυλίδης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X