Σοκ στον Άρη: Μπαίνει χειρουργείο ο Βέλεθ - Εκτός δράσης για τρεις μήνες

Σοκ στον Άρη: Μπαίνει χειρουργείο ο Βέλεθ - Εκτός δράσης για τρεις μήνες
Photo Credits: INTIME

Για τρεις μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Φράν Βέλεθ διότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κεντρικός αμυντικός, Φράν Βέλεθ, είχε να διαλέξει ανάμεσα στην χειρουργική επέμβαση με την οποία θα ήτανε πιο γρήγορα έτοιμος και την συντηρητική αγωγή.

Στην πρώτη περίπτωση, το διάστημα της απουσίας του προσδιορίζεται στους τρεις μήνες και στη δεύτερη υπολογιζόταν ότι θα έμενε εκτός για περίπου ενάμιση μήνα αλλά υπό τον κίνδυνο υποτροπής και διόγκωσης του προβλήματος.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η επιλογή του χειρουργείου έμοιαζε η πλέον λογική και σ’ αυτή κατέληξε ο Φραν Βέλεθ. «Σχετικά με τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ (θλάση 3ου βαθμού στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση του τένοντα), αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για να ολοκληρωθεί γρηγορότερα η αποκατάσταση του.

Η επέμβαση στον 32χρονο αμυντικό θα γίνει το Σάββατο (14-10-23) στην Ισπανία και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στους τρεις μήνες», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην επίσημη ενημέρωση της.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X