Αντίπαλοι ΑΕΚ: Αποχωρεί ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ - Πρώτο φαβορί για αντικαταστάσης ο Μπενατιά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Αποχωρεί ο τεχνικός διευθυντής  της Μαρσέιγ - Πρώτο φαβορί για αντικαταστάσης ο Μπενατιά
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, είναι με το ένα πόδι εκτός Μαρσέιγ, με τους Μασσαλούς να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο  Σαβιέρ Ριμπαλτά, θα αποτελέσει παρελθόν ως τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, με τον Μεντί Μπενατιά να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης.

Η κρίση στις τάξεις των Γάλλων συνεχίζεται με μια νέα αποχώρηση. Αυτή την φορά είναι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, μόλις 20 μέρες μετά από τον πρόεδρο Πάμπλο Λονγκόρια και τρία μέλη της διοίκησης, οι οποίοι βέβαια εγκατέλειψαν προσωρινά.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Μαρσέιγ, όμως η αποχώρηση μοιάζει σίγουρη με τον Μπενατιά να είναι έτοιμος να αναλάβει το πόστο.

Ο 36χρονος Μαροκινός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Νοέμβριο του 2021 και μάλιστα προέρχεται από τις ακαδημίες των Μασσαλών, χωρίς όμως να παίξει με την πρώτη ομάδα. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ρόμα, Μπάγερν και Γιουβέντους.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X