Τρεις πυλώνες του αγωνιστικού μοντέλου της ΑΕΚ, με εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν

Τρεις πυλώνες του αγωνιστικού μοντέλου της ΑΕΚ, με εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ο Γκατσίνοβιτς, ο Τσούμπερ και ο Άμραμπατ έχουν μπει στην φετινή σεζόν με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως για τον Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχει αυτό που λέμε βασικοί και αναπληρωματικοί. Για τον Αργεντινό τεχνικό όλοι οι παίκτες του ρόστερ, υπολογίζονται για την βασική ενδεκάδα χωρίς τον παραμικρό αγωνιστικό αστερίσκο. Ωστόσο από την άλλη μεριά, υπάρχουν παίκτες που είναι πυλώνες του αγωνιστικού μοντέλου που εφαρμόζει ο Αλμέιδα. Και τρεις τέτοιοι πυλώνες είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Νορντίν Άμραμπατ.

Τρεις ποδοσφαιριστές που είναι πολύ ποιοτικοί και προσφέρουν πολλά και σημαντικά στην αγωνιστική λειτουργία της ΑΕΚ. Και η αλήθεια του γηπέδου και των αριθμών λέει πως και οι τρεις έχουν κάνει ένα πολύ καλύτερο και κυρίως πιο παραγωγικό ξεκίνημα στη σεζόν, σε σχέση με πέρυσι. Έστω και αν συζητάμε για περισσότερα ματς συνολικά. Αλλά το rotation είναι μεγαλύτερο φέτος, επομένως πρακτικά είναι το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο Γκατσίνοβιτς την περυσινή σεζόν την έκλεισε με εννέα γκολ συνολικά. Ήταν μια από τις παραγωγικές της καριέρας του. Πέρυσι τέτοια εποχή, είχε σκοράρει μόνο στο ματς με τον Ιωνικό, το πρώτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, δυο γκολ. Πουθενά αλλού. Φέτος ήδη ο Γκατσίνοβιτς έχει στείλει τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, σε τρία διαφορετικά ματς. Με τον Πανσερραϊκό, με την Μπράιτον και με τον Ατρόμητο. Και μάλιστα εκτελώντας για πρώτη φορά πέναλτι στην καριέρα του.

Ο Τσούμπερ πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με οκτώ γκολ. Και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στα Play Offs του πρωταθλήματος. Αλλά πέρυσι τέτοια εποχή, δεν είχε βρει ούτε μια φορά δίχτυα. Φέτος μετράει ήδη τρία γκολ και μάλιστα και αυτός σε τρία διαφορετικά παιχνίδια. Με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Βόλο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον Άμραμπατ, πέρυσι είχε τελειώσει τη σεζόν με οκτώ γκολ. Στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, είχε σκοράρει μόλις μια φορά. Φέτος έχει δώσει στην ΑΕΚ δυο γκολ, με Βόλο αλλά και με Ατρόμητο. Και τα δυο με πέναλτι, καθώς είναι ο βασικός εκτελεστής που έχει επιλέξει ο Αλμέιδα.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X