Μπαρτσελόνα: Κάνει δικό της τον Ντάνι Όλμο

«Πάει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι ο Όλμο»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα της «Bild» αναφέρει ότι ο εξτρέμ της Λειψίας, Ντάνι Όλμο ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία και συγκεκριμένα για την Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο «μπαμ» κάνει η Μπαρτσελόνα με την κίνηση, της να φέρει στην ομάδα της τον Ισπανό εξτρέμ, Ντάνι Όλμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο 25χρονος Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λειψία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ψάχνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά από τρία άκρως επιτυχημένα και παραγωγικά χρόνια στην Bundesliga.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το γερμανικό Μέσο μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» σε αυτή την υπόθεση έχουν ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς, η Μπάρτσα αποτελεί το μεγάλο «όνειρο» του νεαρού άσου.

Από την πλευρά της, η Λειψία δεν δείχνει διατεθειμένη να σταθεί εμπόδιο στα «θέλω» του Όλμο, με το δημοσίευμα να τονίζει πως το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορεί να κλείσει το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό τις τάξεως των 60-65 εκατομμυρίων ευρώ!

Φέτος, ο εκρηκτικός μεσοεπιθετικός τέσσερις συμμετοχές με 5 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ, από το 2020 που βρίσκεται στη Γερμανία και τους «ταύρους» αριθμεί 127 παιχνίδια με 26 γκολ και 30 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X