Γιουβέντους: Ο Νικολό Φατζιόλι στο στόχαστρο έρευνας για παράνομο στοιχηματισμό

Γιουβέντους: Ο Νικολό Φατζιόλι στο στόχαστρο έρευνας για παράνομο στοιχηματισμό
Photo Credits: INTIME

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για τη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Πολ Πογκμπά, τις υπηρεσίες του Νικολό Φατζιόλι ενδέχεται να στερηθεί ο Αλέγκρι, αφού αν διαπιστωθεί η παραβίαση του αθλητικού κώδικα περί στοιχηματισμού σε παράνομες πλατφόρμες, ο κεντρικός της Γιουβέντους κινδυνεύει με μακροχρόνιο αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα gazzetta.it, ο 22χρονος μέσος της «Βέκια Σινιόρα» βρίσκεται υπό έρευνα επειδή φέρεται να στοιχημάτισε σε παράνομες πλατφόρμες. Αυτό προκείται από όσα έχουν εξακριβωθεί από τους ερευνητές, οι οποίοι διασταύρωσαν τις προσβάσεις του δικού του και πολλών άλλων προφίλ.

Ο φάκελος του Φατζιόλι έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελέως Μανουέλα Πεντρότα που χειρίζεται την υπόθεση, με τον Ιταλό να εντοπίζεται από την αστυνομία μετά από έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελεία του Τορίνου, για κύκλωμα αθλητικών στοιχημάτων σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Για την ώρα δεν είναι σίγουρο αν όντως έχει στοιχηματίσει ο παίκτης της Γιουβέντους, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Εισαγγελία της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X