Μαγκουάιρ: «Ο Μπέκαμ επικοινώνησε μαζί μου για να με συμβουλέψει για τον χειρισμό της κακοποίησης»

Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω περισσότερο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χλεύη προς τον Χάρι Μαγκουάιρ έφτασε στα ύψη μετά μετά το αυτογκόλ του κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία, αφότου μπήκε ως αλλαγή στο «Hampden Park».

Ο έμπειρος αμυντικός δέχθηκε πολλά μηνύματας στήριξης που του έδωσαν δύναμη να διαχειριστεί την κατάσταση, με το πιο σημαντικό ίσως να έρχεται από τον άλλοτε αρχηγό της Αγγλίας Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος αντιμετώπισε επίσης σκληρή κριτική από τον κόσμο, μετά την κόκκινη κάρτα του κόντρα στην Αργεντινή στη μάχη των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας το 1998.

«Στην πραγματικότητα μίλησα με τον Ντέιβιντ πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, μετά τον αγώνα με τη Σκωτία», είπε ο Μαγκουάιρ. «Ήρθε σε επαφή μαζί μου, οπότε ήταν πολύ ωραίο από μέρους του και το εκτίμησα πραγματικά. Αν παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ, ο Ντέιβιντ εξηγεί πολλά για το πώς το αντιμετώπισε».

«Σήμαινε τα πάντα για μένα. Έχω μιλήσει για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ότι ήταν κάποιος που παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρό αγόρι. Δυστυχώς δεν κατέληξα στο δεξί άκρο σκοράροντας και δίνοντας ασίστ όπως εκείνος. Αλλά ήταν ένα μεγάλο πρότυπο όταν μεγάλωνα. Δείχνει το επίπεδό του με το να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου στείλει μήνυμα. Ήταν κάτι που εκτιμώ πολύ. Ήταν συγκινητικό. Το κύριο πράγμα που έκανε είναι ότι μου θύμισε την καριέρα και τις μεγάλες στιγμές που είχα. Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, πρέπει να περάσεις από προηγούμενες εμπειρίες πράγματα που έχεις καταφέρει στην καριέρα σου», πρόσθεσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X