Κέιν: «Δείτε τον Μέσι και τον Ρονάλντο, μπορώ να παίζω άλλα οκτώ-εννέα χρόνια»

Κέιν: «Δείτε τον Μέσι και τον Ρονάλντο, μπορώ να παίζω άλλα οκτώ-εννέα χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Ο Κέιν ανέφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι ως παραδείγματα παικτών που εξακολουθούσαν να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο στα τριάντα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν ελπίζει να είναι σε άριστη κατάσταση για άλλα οκτώ ή εννέα χρόνια και θέλει να βοηθήσει την εθνική Αγγλίας να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2028, με τον τελικό να φιλοξενείται στο Γουέμπλεϊ.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τριών λιονταριών», ο οποίος θα είναι ένα μήνα πριν τα 35 όταν θα αρχίσει το Euro του 2028, είπε ότι θα ήταν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» να κατακτήσει το τουρνουά έχοντας χάσει τον τελικό του 2020 από την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ.

«Η αντίληψη στον αθλητισμό ή στο ποδόσφαιρο είναι ότι φτάνεις τα 30 και ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ότι έρχεται το τέλος», είπε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου μετά την ανάδειξη του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας ως οικοδεσπότες του Euro.

«Αλλά ο τρόπος που το βλέπω είναι ότι έχω σχεδόν το δεύτερο μισό της καριέρας μου τώρα.Έχω περάσει εννέα ή 10 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζω για άλλα οκτώ ή εννέα χρόνια. Με την ανάρρωση, την αθλητική επιστήμη και τον τρόπο που το παιχνίδι έχει προσαρμοστεί, οι παίκτες μπορούν να παίζουν για περισσότερο», πρόσθεσε ο Κέιν, ο οποίος έκλεισε τα 30 τον Ιούλιο.

Ο Κέιν ανέφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι ως παραδείγματα παικτών που εξακολουθούσαν να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο στα τριάντα τους.

«Όταν κοιτάς πολλούς από τους κορυφαίους παίκτες — Ρονάλντο, Μέσι, Λεβαντόφσκι, Ιμπραΐμοβιτς — σχεδόν έγιναν καλύτεροι όταν έφτασαν τα 30», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Τα πάντα είναι ίσως τακτοποιημένα στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια, τα παιδιά. Νιώθεις άνετα με το σώμα σου και νιώθεις άνετα ψυχικά. Αυτό απλά σου επιτρέπει να εστιάζεις στο ποδόσφαιρο».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X