Γουέστ Χαμ: Σπουδαία κίνηση από τον Αρεολά που φόρεσε ακουστικά για να μην είναι μόνο του το παιδάκι με αυτισμό που τον συνόδευε

Γουέστ Χαμ: Σπουδαία κίνηση από τον Αρεολά που φόρεσε ακουστικά για να μην είναι μόνο του το παιδάκι με αυτισμό που τον συνόδευε
Photo Credits: INTIME

Πολύ όμορφη χειρονομία από τον Αρεολά που φόρεσε ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου για να συμπαρασταθεί στο παιδάκι με αυτισμό που τον συνόδευε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ, Αλφόνς Αρεολά, έκανε μια πολύ συγκινητική πράξη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Νιουκάστλ.

Ο έμπειρος κίπερ φόρεσε ακουστικά με προστασία από τον θόρυβο συνοδεύοντας ένα μικρούλη οπαδό των «Χάμερς», τον Τσάρλι, ο οποίος έχει αυτισμό.

Αφού η Γουέστ Χαμ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Αρεολά και του Τσάρλι να φορούν τα ασορτί προστατευτικά αυτιών, ο Τζον πατέρας του Τσάρλι απάντησε: «Αυτός είναι ο γιος μου, ο Τσάρλι, η μασκότ που είναι μαζί με τον Αρεόλα.

Είναι αυτιστικός και φοράει ωτοασπίδες για να εξουδετερώνει τον δυνατό θόρυβο. Ο Αρεόλα ενημερώθηκε πριν από το παιχνίδι και ήθελε να τα φορέσει κι αυτός για να ηρεμήσει ο Τσάρλι. Σπουδαία κίνηση από τον Αρεόλα και του έφτιαξε τη μέρα. Πράξη κλάσης».

Ο Αρεολά μοιράστηκε επίσης την ίδια εικόνα στο Instagram story του, γράφοντας: «Το παιχνίδι είναι για όλους».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X