Οριστικό: Αποσύρεται στα 32 του ο Αζάρ!

Οριστικό: Αποσύρεται στα 32 του ο Αζάρ!
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Εντέν Αζάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κύβος ερρίφθη: Ο Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε την απόφαση να αποσυρθεί στα 32 του από την ενεργό δράση!

Τον περασμένο Ιούνιο είχε… βγει το «διαζύγιο» του Βέλγου άσου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στης οποίας το ρόστερ ήταν για μία τετραετία, δίχως τα επιθυμητά αποτελέσματα, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Οριστικό: Αποσύρεται στα 32 του ο Αζάρ!Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κυκλοφορούσαν έντονες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, ο έμπειρος εξτρέμ εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να γράψει άμεσα τον επίλογο της παρουσίας του στους αγωνιστικούς χώρους και τελικά επιβεβαιώθηκαν λίγους μήνες μετά.

«Πρέπει να ακούτε τον εαυτό σας και να σταματάτε την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια και περισσότερους από 700 αγώνες, αποφάσισα να τερματίσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, έχω παίξει και διασκεδάσει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους προπονητές, προπονητές και συμπαίκτες – σας ευχαριστώ όλους για αυτές τις υπέροχες στιγμές, θα μου λείψετε όλοι.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους συλλόγους, στους οποίους έχω παίξει: Λιλ, Τσέλσι και Ρεάλ κι ευχαριστώ την εθνική Βελγίου.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συμβούλους μου και στους ανθρώπους που ήταν κοντά μου στις καλές και κακές στιγμές.


Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς, τους θαυμαστές μου, που με ακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια και για τη στήριξή σας παντού όπου κι αν έπαιζα.Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω τους αγαπημένους μου και να ζήσω νέες εμπειρίες. Τα λέμε σύντομα φίλοι μου εκτός γηπέδου»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X