Ρεπό στους παίκτες του ΟΦΗ μετά την πρόκριση έδωσε ο Νταμπράουσκας

Εικόνες από το ΟΦΗ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ κατάφερε να νικήσει στο ντέρμπι της Κρήτης και να δώσει στους παίκτες του μερικές ανάσες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκολ και θέαμα μοίρασε ο ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης με τα Χανιά, όπου πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την εμφατική νίκη του με σκορ 5-3.

Το σκορ ικανοποίησε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, αλλά ο Βάλντας Νταμπράουσκας προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας του κατά διαστήματα.

Στα θετικά κρατάει φυσικά την πρόκριση, αλλά και την επιστροφή του Αντριάν Ριέρα στα γκολ, μιας και προερχόταν από τραυματισμό, αλλά έδειξε ότι τον ξεπέρασε.

Από την άλλη, τα λάθη στην άμυνα και η αποβολή του Μεγιάδο δεν άρεσαν στον Λιθουανό τεχνικό. Ωστόσο, το προσεχές διάστημα της διακοπής θα έχει πολλά πράγματα να δουλέψει με τους παίκτες του.

Αυτό που προέχει όμως είναι η ξεκούραση, με τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν τριήμερο ρεπό για να αποφορτιστούν. Επόμενο ραντεβού στο γήπεδο για τους Κρητικούς είναι την Παρασκευή το απόγευμα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X