Φάνηκαν νωρίς τα κενά στον Ολυμπιακό - Ψάχνει από τώρα για στόπερ

Φάνηκαν νωρίς τα κενά στον Ολυμπιακό - Ψάχνει από τώρα για στόπερ
Photo Credits: INTIME

Οι αμυντικές αρρυθμίες του Ολυμπιακού αναγκάζουν τη διοίκηση να ψάξει για κεντρικό αμυντικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αδυναμίες στην άμυνα προβληματίζουν τον Ολυμπιακό και εκεί εστιάζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για βελτίωση το διάστημα της διακοπής. Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Νίκολας Φρέιρε και Τζάκσον Πορόζο, για να πλαισιώσουν τους Ρέτσο και Ντόη, αλλά ακόμα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν έχει βρεθεί η επιθυμητή χημεία.

Γι’ αυτό, υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ένας στόπερ τον Ιανουάριο, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να μην επιβεβαιώνουν το παραμικρό, αλλά να κάνουν μια προεργασία. Στη λίστα τους υπάρχουν αρκετά ονόματα και ιδανικά θα ήθελαν να αποκτηθεί από τον Δεκέμβριο, προκειμένου να είναι έτοιμος να βοηθήσει από την 1η Ιανουαρίου του 2024.

Οι πιθανότητες να μην αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός είναι λίγες και μόνο αν υπάρχει σημαντική βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας θα πάει πίσω. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι στόπερ έχουν κάνει κάποια λάθη που έχουν στοιχίσει στα σημαντικά παιχνίδια, αλλά λάθη έχουν γίνει και από άλλους παίκτες στις άλλες γραμμές που άφησαν εκτεθειμένη την άμυνα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αυτή τη στιγμή δουλεύει με το υλικό που έχει στη διάθεσή του και το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να βελτιώσει συνολικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Βέβαια, το έργο του δεν είναι εύκολο, καθώς ο Ρέτσος βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδας και ο Φρέιρε είναι στα πιτς και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X