Ελλάδα - Ολλανδία: Με 750 οπαδούς οι «οράνιε» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Ελλάδα - Ολλανδία: Με 750 οπαδούς οι «οράνιε» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η Ολλανδία αναμένεται να έχει στο πλευρό της 750 φίλους για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα προκριματικά του Euro 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντεκα ημέρες μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα φιλοξενήσει και πάλι Ολλανδούς οπαδούς. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την επόμενη Δευτέρα (16/10) την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 και οι Οράνιε θα έχουν μαζί υποστηρικτές.

Όπως προκύπτει στην έδρα του Δικεφάλου θα βρεθούν 670 οπαδοί και μαζί με τους επισήμους θα βρεθούν στο γήπεδο 750 Ολλανδοί. Οι φίλοι των φιλοξενούμενων θα συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο και από εκεί θα μεταφερθούν οργανωμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους εννέα βαθμούς, με τους Ολλανδούς βέβαια να έχουν ένα ματς λιγότερο. Πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και οι Οράνιε θα υποδεχτούν τους Γάλλους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X