ΑΕΚ: Έτσι θα μοιραστούν τα 60 εισιτήρια διαρκείας της δωρεάς του οπαδού της σε άνεργους και φοιτητές (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Έτσι θα μοιραστούν τα 60 εισιτήρια διαρκείας της δωρεάς του οπαδού της σε άνεργους και φοιτητές (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τον τρόπο που θα διατεθούν τα 60 εισιτήρια διαρκείας των 250 ευρώ που δώρισε ο Μυκονιάτης οπαδός της ΑΕΚ, γνωστοποίησε τη Δευτέρα (9/10) η «βασίλισσα»

Οπαδός της ΑΕΚ αποφάσισε πριν από περίπου 20 ημέρες να αγοράσει 60 εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου και να τα δωρίσει σε άνεργους και φοιτητές σε μια αξιέπαινη κίνηση.

Ο εν λόγω φίλος της ΑΕΚ που είναι επιχειρηματίας από την Μύκονο με αγάπη για την ΑΕΚ θέλησε να αγοράσει 60 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και να τα κάνει δώρο σε ανέργους και φοιτητές που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. Και σήμερα Δευτέρα η ΑΕΚ έκανε γνωστό μέσω social media τον τρόπο που θα μοιραστούν αυτά τα εισιτήρια.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ΑΕΚ στα social media:

«Η AEK BETSSON BC υλοποιεί τη δέσμευσή της και επιθυμία του φλογερού συνοπαδού μας από τη Μύκονο, ο οποίος δωρίζει 60 Εισιτήρια Διαρκείας των 250 ευρώ, σε «Ενωσίτες» ανέργους και φοιτητές 💛

Μπες στο προφίλ της @aekbc στο Instagram και ακολούθησε τα βήματα, που βρίσκονται στην περιγραφή του ποστ, για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό!

Λήξη διαγωνισμού: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση, οι νικητές να πληρούν τους όρους του διαγωνισμού. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023»

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X