Ρόμα: Τέλος συναγερμού για Ντιμπάλα δεν θα κάνει εγχείρηση στο γόνατο

Μένει στη Ρόμα ο Ντιμπάλα, απέρριψε το πρωτάθλημα της Αραβίας
Photo Credits: INTIME

Ο τραυματισμός του Ντιμπάλα στο παιχνίδι με την Κάλιαρι τρόμαξε τους ανθρώπους της Ρώμα, όμως οι εξετάσεις του, έφεραν χαμόγελα διότι γλίτωσε το χειρουργείο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και η Ρώμα επικράτησε με 4-1 κόντρα στην Κάλιαρι, όλοι πάγωσαν στην Σαρδηνία βλέποντας τον Πάουλο Ντιμπάλα να τραυματίζεται στο γόνατο και να αποχωρεί με δάκρυα.

Ωστόσο, μία ημέρα αργότερα τα νέα είναι ενθαρρυντικά για τον Ντιμπάλα και τους Ρωμαίους, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως δεν πειράχτηκε μηνίσκοι ή χιαστοί και έτσι δεν θα χρειαστεί να μπει σε χειρουργείο για επέμβαση στο γόνατο, κάτι που θα τον κρατούσε για πολλές εβδομάδες εκτός δράσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αργεντινός έχει μία ελαφριά καταπόνηση σε παράπλευρο σύνδεσμο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη δράση μετά από τη διακοπή, με τον στόχο του ίδιου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», να είναι η επιστροφή του στα γήπεδα να έχει πραγματοποιηθεί πριν από το εκτός έδρας ματς με την Ίντερ στις 29 Οκτωβρίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X