Άρης - Ολυμπιακός: Στο Αλεξάνδρειο η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, τιμήθηκε από τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ

Άρης - Ολυμπιακός: Στο Αλεξάνδρειο η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, τιμήθηκε από τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ
Photo Credits: INTIME

Στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλα και η κόρη τους, Ελένη-Θεοδώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό μπάσκετ από την περασμένη Τετάρτη (4/10) όταν και απεβίωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Η συγκυρία τα έφερε έτσι που οι δύο ομάδες στις οποίες μεγαλούρησε ο «Ξανθός», ο Άρης και ο Ολυμπιακός, αγωνίστηκαν η μία απέναντι στην άλλη στην πρεμιέρα της Basket League, με την κόρη του, Ελένη-Θεοδώρα, να δίνει το παρών στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να τιμάται.

Για την ακρίβεια, λίγο πριν από το τζάμπολ του ματς, ο πρόεδρος του Άρη και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ Χάρης Παπαγεωργίου και ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, παρέδωσε στην νεαρή κοπέλα μία τιμητική πλακέτα εκ μέρους της διοργανώτρια αρχής του πρωταθλήματος, ενώ στα led του γηπέδου εμφανίστηκε το μήνυμα «Καλό ταξίδι ξανθέ».

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, πλαισιώνοντας την Ελένη-Θεοδώρα και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, γνωρίζοντας θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο του Άρη.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X