Σταμάτησε την Μπριζ και πήρε πρώτη νίκη στη Λιέγη η Σταντάρ

Σταμάτησε την Μπριζ και πήρε πρώτη νίκη στη Λιέγη η Σταντάρ
Photo Credits: INTIME

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε 2-1 της Κλαμπ Μπριζ και έσπασε το ρόδι για φέτος στο γήπεδό της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Σταντάρ Λιέγης, που επικράτησε 2-1 της Κλαμπ Μπριζ στη δέκατη αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς που έγινε ροντέο στο φινάλε, η ομάδα του Καρλ Χόφκενς πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη στο γήπεδό της, κρατώντας, παράλληλα, την πρώην ομάδα του Βέλγου προπονητή μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί ματς (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα).

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για τη Σταντάρ, αφού ο Μποκαντί άνοιξε το σκορ στο ενδέκατο μόλις λεπτό με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Το γκολ εξετάστηκε αρκετή ώρα από τους VAR και μέτρησε κανονικά, παρότι τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

Η Μπριζ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, που πέτυχε ο Όλσεν στο 85’, ωστόσο η Σταντάρ βρήκε αμέσως την απάντηση. Στο 90’ με γκολ του Πράις από έξυπνη πάσα του Κανγκά οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα και τους τρεις βαθμούς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X