Σοκ στο Ισραήλ: Ακρωτηριάστηκε Ισραηλινός ποδοσφαιριστής από χειροβομβίδα

Ρουκέτες χτύπησαν την Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μέσα στους χιλιάδες τραυματίες μετά την ένοπλη σύγκρουση Ισραήλ και Χαμάς βρίσκεται ο Μπεν Μπίνγιαμιν, ο οποίος είναι Ισραηλινός ποδοσφαιριστής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαοτικές στιγμές επικρατούν στην Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς με πάρα πολλές ρουκέτες να εκτοξεύονται στο Ισραήλ με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες.

Ανάμεσα στους τραυματίες, που έχουν ξεπεράσει τους 2.000, βρίσκεται κι ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, Μπεν Μπίνγιαμιν, ο οποίος πυροβολήθηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να το ακρωτηριάσει.

Ο πατέρας του μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο 28χρονος αμυντικός της Κιριάτ Γιαμ, τόνισε:

«Είναι δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς, ακρωτηριάστηκε το πόδι του και είναι λυπηρό που έτσι τελείωσε η καριέρα του.

Ήταν με την αρραβωνιαστικιά του και τους πέταξαν μια χειροβομβίδα, εκείνη τη στιγμή ακρωτηριάστηκαν και τα δύο πόδια και τώρα προσπαθούν να συνέλθουν».

Ο Μπένγιαμιν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραυσμάτων. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Ήμασταν 40 άτομα στο καταφύγιο μέχρι που μας πέταξαν χειροβομβίδες. Είδα στο καταφύγιο πράγματα που είναι δύσκολο να περιγράψω.

Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για μένα να χωνέψω τι περάσαμε, αλλά και το τι έχω προσωπικά να διαχειριστώ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X