Στον δικό της ρυθμό για το 3.30 η μηχανή του Ματίας!

Στον δικό της ρυθμό για το 3.30 η μηχανή του Ματίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ρυθμούς Super League και υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:30) ψάχνοντας μία εμφατική νίκη.

Η εξαιρετική παρουσία της ΑΕΚ στην Ευρώπη συνεχίστηκε. Ο «Δικέφαλος» κυριάρχησε απόλυτα στο ματς με τον Άγιαξ και το τελικό 1-1 τον αδικεί, αφού οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα «κατάπιαν» τους Ολλανδούς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παρά τις μεγάλες απουσίες των Λιβάι Γκαρσία, Στίβεν Τσούμπερ και το γκολ του Μπέργκβαιν, η ΑΕΚ επέστρεψε στο ματς και το γκολ του Ντομαγκόι Βίντα την κράτησε μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή του ομίλου της στο Europa League.

Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σε ρυθμούς Super League και το μενού περιλαμβάνει το… αυτονόητο: Το ματς με τον Παναιτωλικό (19:3-0) συνοδεύεται μόνο με ένα αποτέλεσμα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν έχουν άλλο περιθώριο για βαθμολογική απώλεια εντός συνόρων, ειδικά μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

H ποιότητα και η κλάση της ΑΕΚ, μαζί με την ανάγκη για ένα ξέσπασμα στη Super League, δημιουργούν το «σενάριο» για όσα θα δούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον «Δικέφαλο» και το combo του άσου με το Over 3.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

Είναι δεδομένο πως η «Ένωση» διαθέτει την ικανότητα να κάνει… πάρτι και να σκοράρει πολλές φορές κόντρα σε μία άμυνα που δεν μπορεί να «κυκλώσει» μόνο ένα ή δύο πρόσωπα. Το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών στο 4-0, 5-0 και 6-0 βρίσκεται σε απόδοση 3.30.

Επιπρόσθετα, η ύπαρξη ποιοτικών επιλογών από τον πάγκο και η ανάγκη αυτών των παικτών να δείξουν πως αξίζουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής οδηγούν προς τη νίκη της ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X