Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (8/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (8/10)

Τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Εντός έδρας αναμέτρηση για την Μπάγερν κόντρα στην Φράιμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεβερκούζεν – Κολωνία 16:30

Πολύ καλές σχέσεις οι δύο ομάδες. Η Λεβερκούζεν έκανε το 2 στα 2 στο Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας εκτός με 2-1 της Μόλντε. Αήττητη στην Μπουντεσλίγκα μετά από 6 αγωνιστικές. Πέρασε… σίφουνας από το Μάιντς (0-3). Χωρίς τρίποντο μετά από 6 αγωνιστικές η Κολωνία. Μόλις έναν βαθμό συγκομιδή. Έχασε εντός με 2-0 από τη Στουτγκάρδη πληρώνοντας αμυντικά λάθη και χαζή διαχείριση του ματς.
Προγνωστικό στοιχήματος: Μπορεί να πάρει το ματς η Λεβερκούζεν. Η Κολωνία, βέβαια, σκοράρει. Έχει ενδιαφέρον το combo bet 1 και G/G.

Μπάγερν – Φράιμπουργκ 18:30

Η Μπάγερν έκανε το 2 στα 2 στο Τσου Λου. Χωρίς να θέλξει επικράτησε με 2-1 εκτός της Κοπεγχάγης. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 στη Λειψία. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 26′, μείωσε με Κέιν στο 57′ και ισοφάρισε στο 70′. Η Φράιμπουργκ έχασε στο UEL με 2-1 εντός από τη Γουέστ Χαμ. Στο πρωτάθλημα ξεπέρασε το εμπόδιο της Φράιμπουργκ και ανέβηκε βαθμολογικά.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν. Ο άσσος είναι, όμως, χαμηλά. Προτιμάμε να ασχοληθούμε με το G/G.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X