Ο Χάαλαντ τα... έχασε με όσα κάνει ο Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ!

Ο Χάαλαντ τα... έχασε με όσα κάνει ο Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ!
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σχολίασε στα social media τα πεπραγμένα του πρώην συμπαίκτη του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σχολίασε στα social media τα πεπραγμένα του πρώην συμπαίκτη του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος έφτασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Στην τελευταία εντός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 κόντρα στην Οσασούνα, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ σκόραρε δις για τη «βασίλισσα» δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική του σεζόν. Ο Άγγλος που έχει σκοράρει 10 φορές στους πρώτους 10 αγώνες του για τη Ρεάλ «μάτσαρε» το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είχε επίσης σημειώσει 10 γκολ στους πρώτους 10 αγώνες του για τους «Μπλάνκος» μετά την ένταξή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009.

Ο Πορτογάλος σταρ ωστόσο είχε μία ασίστ στους 10 πρώτους αγώνες του για τον σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας, που σημαίνει ότι η συνολική του συνεισφορά στο γκολ ήταν 11. Ο Μπέλινγκχαμ ωστόσο, έχει δύο ασίστ στο όνομά του, ανεβάζοντας τα γκολ του συν τις ασίστ σε 12, μία περισσότερο από τον επιθετικό της Αλ Χιλάλ πλέον. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο 20χρονος είναι κυρίως μέσος, τα στατιστικά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Μετά την τελευταία του εμφάνιση εναντίον της Οσασούνα, ο νεαρός έγραψε στο Instagram: «Όμορφη νίκη στο ναό! #HalaMadrid». Αρκετοί πρώην και νυν παίκτες σχολίασαν την ανάρτηση και ένας από αυτούς ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο θηριώδης επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, έγραψε: «εξωπραγματικός!»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, με οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Στην πρώτη του σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι, ο 23χρονος πέτυχε 52 γκολ και 9 ασίστ σε 53 εμφανίσεις.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X